DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Vacatures
21-2

Het kan nog, word vrijwilliger

Niet geholpen bij het afbreken van de Dome? Je kunt nog steeds wat doen voor je club, als je vrijwilliger wordt! We komen nog een barcommissaris tekort, wist je dat je daar twee wachtlijstpunten  mee verdient? We zoeken verder nog dringend een voorzitter en een administratieve ondersteuner voor de vrijwilligerscommissie, scouts en een lijnco√∂rdinator Jongens E. Ook is administratieve onder

Lees verder

Vacatures
19-11

Vrijwilligerscommissie zoekt administratieve vrijwilliger

Voor de vrijwilligerscommissie zoeken we vanaf september 2018 (maar nu al meelopen) een gezellige, accurate collega. De werkzaamheden kunnen grotendeels vanuit huis, op een moment dat het voor jou uitkomt, worden uitgevoerd. 
De vrijwilligersregistratie van Cartouche is een nauwkeurige registratie. Na de uitvraag in mei/ juni van mutaties van vrijwilligerstaken voor het ni

Lees verder

Vacatures
Dec
21

Scouts gezocht voor onafhankelijke en objectieve observatie Cartouche-jeugd

Binnen Cartouche zijn we op zoek naar een team van onafhankelijke scouts, dat gedurende het jaar de Jeugdcommissie helpt om de spelers in de Cartouche-jeugd zo goed mogelijk te observeren. Op die manier wil de Jeugdcommissie een zo goed mogelijk beeld van alle kinderen krijgen.
Wie zoeken we als scout ?
Heb je aantoonbaar verstand van hockey, heb je zelf op (hoog) niveau

Lees verder

Vacatures
Nov
2

Voorzitter Vrijwilligerscommissie gezocht

Jij als voorzitter bent het aanspreekpunt voor het bestuur en externe organisaties (wist je dat we de best practice zijn voor hockeyland op de KNHB site?). Je weet het belang van vrijwilligerswerk op de agenda van Cartouche te houden. Jij leidt het team dat superzelfstandig is. Tijdsbesteding 2 uur per week.
Wat komt er allemaal bij kijken?
Vanaf 2010 heeft Cartouche een actief

Lees verder

Eerder nieuws