Nieuws 15 september 2023 | Club

Uitrol Taakie

Taakie is de nieuwe digitale assistent vrijwilligerszaken van Cartouche die het werven van vrijwilligers leuker en makkelijker maakt. Afgelopen jaar hebben we al een aantal pilots gedaan, en met succes. Nu vragen we iedereen om mee te doen.

Ondanks dat al velen van jullie al een enorme bijdrage leveren als vrijwilliger, kunnen we met Taakie juist ook eenmalige of incidentele klussen communiceren. Denk hierbij aan een paar handen voor het ophangen van versiering, het maken van een poster, het vullen van tassen met trainingsmaterialen of het voorbereiden van het lustrum in 2024. Door het invullen van je profiel bepaal jij zelf welke Taakies je ontvangt en word je niet overladen met verzoeken.

Naast incidentele klussen gebruiken we Taakie ook voor meer structurele rollen, bijvoorbeeld vacatures in commissies. Op deze manier kun je een vrijwilligersrol kiezen die het beste bij je past. 

Taakie werkt middels WhatsApp, dit betekent dat voor het aanmaken van je profiel je telefoonnummer wordt gevraagd. Dit nummer wordt alleen gebruikt voor het sturen van een Taakie, uiteraard niet voor andere doeleinden. Taakie voldoet aan de geldende regelgeving op gebied van gegevensverwerking en -beveiliging.

Iedereen heeft een mail gekregen met de uitnodiging om in Taakie een profiel aan te maken en dan is het vooral wachten tot je een Taakie ontvangtā€¦.

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers een profiel, hoe beter we alle vrijwilligershulp in kunnen zetten.

Namens projectteam Taakie Cartouche
Mijanou, Rogier, Annemarie & Marie-Therese


PS Voor meer informatie, kijk op taakie.nl.