Nieuws 14 september 2023 | Club

Cijferslotjes en andere praktische zaken

Het seizoen is van start. Iedereen heeft weer zijn eigen trainingsmaterialen gekregen maar we merken dat het nog niet altijd vlekkeloos verloopt, helaas.

Ten eerste, bij het gebruik van de cijferslotjes merken we regelmatig dat de code slechts 1 cijfertje wordt veranderd. Makkelijk maar ‘t geeft een ander de mogelijkheid om snel de locker te openen. Een paar tips: 
  • Laat het slotje niet open hangen bij het uitnemen van de tas.
  • Draai de code naar 0000. 
Er zijn dit seizoen centraal allemaal nieuwe codes op de slotjes gezet, dus het is niet zo dat teams elkaars code op basis van vorig jaar kunnen weten.

Ten tweede zien we dat de deurtjes niet altijd goed gesloten worden, ook al zit het slotje erop. Controleer goed of het deurtje en slotje goed dicht zitten.

Echter, zoals iemand al eens zei: als ik mijn portemonnee open op tafel laat liggen, wil dat nog niet zeggen dat je mijn geld eruit mag halen. Dus ook een oproep aan iedereen om van andermans spullen af te blijven. Meld dat alsjeblieft ook aan de spelers van je team.

Het is geen sport om zoveel mogelijk ballen van een ander team in je eigen tas te krijgen. En als je iets vindt, heel fijn, breng het naar Fred, leg het achter de bar of gooi het in de ballenbrievenbus.

Fatsoen moet je doen 😉
 

Christiaan Koster