Nieuws 28 december 2022 | Nieuws

28-12-2022 Gebruik Dome Kerstvakantie 2022-2023

Nu met in de bijlage het schema om in te schrijven.

Trainingsmogelijkheden kerstvakantie

In de externe hallen vervallen alle trainingen zowel in de 1e als in de 2e week van de kerstvakantie. In de 1e week van de kerstvakantie vervallen ook álle zaaltrainingen voor de jeugd in de Dome. 

In de 2e week van de kerstvakantie kunnen alle teams die dat willen, en die zelf een trainer geregeld hebben, trainen op hun eigen trainingstijd in de Dome.

Het team moet zich hiervoor echter wel uiterlijk woensdag 28 december a.s. expliciet aanmelden bij Fred (i.v.m. verwarming en opening Dome). Je kan dus niet zomaar komen opdagen. Niet opgegeven = niet trainen! Wanneer het eigen trainingsslot bezet is door een clinic (4 en 5 januari overdag)  dan mag dat team nu al een tijdslot aanvragen bij Fred voor maandag 02, dinsdag 03 of vrijdag 06 januari tussen 09.00-15.00 uur.

Mocht een team naast hun reguliere trainingsblok (in de Dome) in de 2e week van de kerstvakantie nog een extra keer willen trainen in die week, dan kan het team zich vanaf nu voor (ongeveer) de gewenste tijd opgeven bij Fred om gebruik te maken van een dan nog vrij trainingsblok.

Uiterlijk 29 december wordt het trainingsschema voor de week erna op de website gepubliceerd.Voor alle trainingen geldt wel dat door Fred geprobeerd zal worden om trainingsblokken zoveel mogelijk op elkaar aan te sluiten in verband met verwarming en opening van de Dome.

Dit kan dus betekenen dat een team soms gevraagd kan worden om bijvoorbeeld een blok eerder of later te trainen. Aanmelden bij Fred kan via: [email protected].

In de bijlage zit het schema met gebruik van de zaal, dit zal regelmatig geüpdatet worden.Veel plezier in de zaal.
Technische Staf
 
Bijlage