Nieuws 9 augustus 2022 | Club

Raymond van Mourik nieuwe Technisch Directeur Cartouche

Het bestuur van Cartouche is verheugd met de komst van Raymond van Mourik als Technisch Directeur.

Sander Kernkamp, voorzitter Cartouche: "Met Raymond krijgt de professionalisering van de vereniging een nieuwe impuls. In de afgelopen jaren zijn onder leiding van Jaïr Levie grote stappen gezet op hockey-technisch en vakinhoudelijk gebied, met name in de jeugdopleiding. Die kennis en ervaring is geborgd in de Technische Staf en wordt ook doorontwikkeld. Raymond gaat daarnaast aan de slag met de organisatie rond de hockeyactiviteiten.”

Kernkamp vervolgt: ”Binnen Cartouche moeten alle leden op elk leeftijds- en spelniveau zich kunnen blijven ontwikkelen en de kans krijgen het maximale niveau en plezier uit zichzelf te halen. Ook wil het bestuur de doorstroom van jeugd en trainers binnen Cartouche verder verbeteren. Daarbij kan de organisatie efficiënter en moeten we de benodigde en beschikbare vrijwillige capaciteit beter matchen. Op die punten brengt Raymond veel expertise mee, onder meer door zijn eerdere functie als directeur van een grote vrijwilligersorganisatie.” 

Raymond studeerde Bestuurskunde en is gespecialiseerd in Crisis- en Veiligheidsmanagement. Hij loopt zo’n 17 jaar op diverse hockeyvelden rond, waarvan 10 jaar bij Cartouche. Daar is de rest van zijn gezin ook actief. Zelf heeft hij niet op clubniveau gehockeyd, maar fluit al wel jaren wedstrijden. Raymond: "Ik kan dus kortgezegd niet hockeyen. Maar wél goed luisteren, kijken, analyseren en mensen en organisaties ondersteunen om hun prestaties te verbeteren.” Raymond heeft ook ruime ervaring in diverse andere sporten en doet nog op internationaal niveau aan wedstrijden mee. Hij heeft daarnaast veel vrijwillige functies binnen de sport vervuld en was onder meer negen jaar actief binnen NOC*NSF. Raymond blijft naast zijn nieuwe functie ook (vrijwillig) voorzitter bij de commissie #CartoucheVerenigt.

We wensen Raymond veel succes in zijn nieuwe rol!

Bestuur Cartouche