Nieuws 12 mei 2023 | Club

Even bijpraten #16

Beste Cartouchers,

Spannende en leuke tijden liggen voor ons. De eindexamens zijn in volle gang (heel veel succes allemaal), Heren 1 strijd om behoud in de promotieklasse, Dames 1 stoomt op naar de bovenkant van de Overgangsklasse. Het buurthockey toernooi, de Cartouche Clubdag en dan alle wedstrijden van onze groen-witte teams op weg naar het einde van het seizoen. En dat alles met mooi weer en dus veel toeschouwers.

Zondag 14 mei (aanstaande zondag dus) om 14.45 uur start Heren 1 aan de belangrijkste wedstrijd van het jaar. We spelen op en tegen Ring Pass voor behoud in de Promotieklasse. Drie punten mee terug naar Cartouche, dat gaan we doen. En dat doet het team niet alleen. We gaan met de hele club! De bus vertrekt om 13.45 uur vanaf het parkeerterrein bij Overdam met zo veel mogelijk jeugdspelers richting Delft (ja, dichtbij maar liever veilig aankomen). Op de fiets, met de auto of openbaar vervoer komt de rest. En neem iedereen mee die ook maar een beetje kan schreeuwen. Ze hebben ons nodig. 

Dames 1 doen we natuurlijk veel te kort door alle aandacht voor de Heren. Dames, sorry daarvoor. We zijn jullie zeker niet vergeten. Want wat hebben jullie een geweldige serie neergezet. Onder leiding van Niels en Robin van het rechterrijtje naar het linker en dan naar boven. Wie het voorbeeld van teamwork wil zien moet ze van dichtbij gaan meemaken. Echt top. 

En dan stel ik graag weer een nieuw bestuurslid aan jullie voor: Olav Provily. Olav gaat het stokje van Matthijs Minderhoud overnemen na de ALV. Matthijs heeft 4 jaar in het bestuur alle Jeugdzaken in goede banen geleid. We gaan later uitgebreid afscheid van hem nemen. Olav gaat zo snel mogelijk meedraaien om de kneepjes van het vak zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. 

We hebben veel leuke activiteiten op het menu:
  1. 21 mei | laatste SuperSunday
  2. 28 mei | Buurthockey toernooi
  3. 17 juni | Jongste jeugd dag
  4. 18 juni | Cartouche Club Dag
en nog veel meer maar daarover meer in de volgende "Even Bijpratenā€

Wat is eigenlijk de Cartouche Club Dag? Dat is dus dé afsluiting van het seizoen en dé voorbereiding van het nieuwe. Op 18 juni huldigen we de kampioenen en de manager en keeper van het jaar. We bedanken de scheidsrechters, nemen afscheid van vrijwilligers en verwelkomen nieuwe. De commissies stellen zich voor zodat nieuwe leden en ouders hun favoriete vrijwilligerswerk kunnen kiezen. BBQ, DJ en poffertjes. We gaan er een groot feest van maken.

Tot zaterdag langs het veld of zondag op Ring Pass.

Groet,
Sander Kernkamp
Voorzitter

VMHC Cartouche