Nieuws 15 juli 2022 | Club

Even bijpraten #10

En dan is het seizoen écht voorbij. Alle feesten, BBQ’s, de ALV en het afscheid van Beer en Jaïr zijn achter de rug.

En wat hebben we een heerlijke periode gehad.

We hebben 800 enthousiaste trimmers uit de regio getrakteerd op een slotwedstrijd en een echt avondje Cartouche met alles erop en eraan. 37 teams uit het hele land hebben zich ondergedompeld in schuim op het Rabobank Schuimparty toernooi. De jongstejeugddag, de minislotnacht, de ALV, de regiobijeenkomst van de KNHB. En niet te vergeten ontelbaar veel afsluitende BBQ’s.

De ALV was weer druk bezocht😀,maar niet minder leuk.

We hebben er twee nieuwe ereleden bij: Paul Spaargaren en Albert-Jan Kroezen. Zij hebben beiden 6 jaar onze club geleid en ons in de laatste jaren ook nog eens door een hele moeilijke Corona-periode genavigeerd. En daar zijn we goed uitgekomen. Saskia Veldhuis en Bas Vrijbergen zijn onze nieuwe leden van verdiensten. Saskia 12 jaar wedstrijdsecretariaat en 7 jaar Cartouche Magazine. En Bas al jaren de man achter alle technische- en constructieklussen op de club. We zijn ze alle vier heel dankbaar voor alle vrij tijd die ze in onze club hebben gestopt.

Gaan we stilzitten deze zomer? Gelukkig niet. Veld 3 is in de afrondende fase, de buitenbar moet er bij de opening van het seizoen staan. Het Cartouche Hockeykamp (17 t/m 19 augustus) wordt weer één groot feest en de Heren en Dames 1 clinics zijn er ook weer op 8 en 9 augustus. Schrijf je in. Er zijn nog maar een paar plaatsen.

We zijn de leukste familieclub van Nederland. Dat zeggen anderen gelukkig ook. Dat willen we graag zo houden. We willen dat iedereen zich welkom voelt op Cartouche. We hebben daarom een eerste sessie gehad rond normen en waarden op de club. Daar gaan we met een bredere groep verder over praten en mee aan de slag.

Namens het hele bestuur wens ik jullie allemaal een fantastische zomer toe. Veel dank voor alle mooie momenten die we met elkaar hebben beleefd op de club.

We verwelkomen jullie allemaal weer heel graag vanaf augustus op Cartouche.

Groet,

Sander Kernkamp
[email protected]