Nieuws 28 mei 2022 | Club

Even bijpraten #9

Wat vliegt de tijd toch als je het leuk hebt. Het einde van het seizoen staat alweer voor de deur. Dus nog even gas geven!

We hebben best nog veel op het programma staan. Van TD deze zondag met gratis poffertjes van Ziggo tot het Slottoernooi van het trimhockey op 17 juni met 600 deelnemers. Van het Schuimparty toernooi op 25 juni met 37 teams tot ALV 27 juni met een nieuwe opzet. En dan gaan we ook nog alle kampioenen huldigen en de Gouden helm, De Jannentrofee, Coaches van het jaar, Managers van het jaar en de Familietrofee uitreiken. Wat een feest.

Deze week is aangekondigd dat we na het vertrek van Beer (gaat emigreren, we gaan nog uitgebreid afscheid nemen) op zoek zijn gegaan naar een nieuwe Beer en laat die nou Teddy heten. Je verzint het niet. Teddy is deze week begonnen met meedraaien op Food gebied. Hij gaat samen met zijn moeder alle maaltijden, happen en poke bowls verzorgen op de club. We hebben al wat voorgeproefd: echt heerlijk.

In de zomer (17, 18 en 19 augustus) hebben we weer een mooie nieuwe editie van ons eigen Cartouche Hockey Kamp voor de D, E en F-jeugd. De vorige editie was een groot succes. Veel gehockeyd, veel waterpret en veel leuke nieuwe vriendschappen opgebouwd. Schrijf je snel in via de Cartouche site.

En daar tussendoor doen we nog heel even wat groot onderhoud: Veld 3 krijgt een nieuw toplaag, de buitenbar zal geplaatst worden en begin volgend seizoen open gaan mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren Bavaria, Borken Am See, Gustocamp en Rabobank gaat een mooi doek maken dat rond de gastank zal worden geplaatst zodat we een mooie entree hebben voor onze eigen- en bezoekende teams.

We gaan niet stilzitten. Rond het seizoen mooi af, neem de tijd om gezellig afscheid van elkaar te nemen en BBQ er lekker op los op de club.

Heel veel plezier en tot snel op de club.

Groet,

Sander Kernkamp