Nieuws 13 april 2022 | Club

Jasper, Laura en Hein stoppen in de Technische Staf

Tsja, mensen komen en gaan. Zo ook in de Technische Staf die verantwoordelijk is voor de jeugdopleiding op Cartouche. 

Laura heeft na twee jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor alle Breedte-Jeugd besloten om haar aandacht te richten op haar eigen sportschool, maar zeker nog wel actief te blijven als coach. We zijn haar dankbaar voor al haar werk om trainers te werven, oefenstof te maken, circuittrainingen te begeleiden en trainingsschema's te maken. We zullen haar zeker missen als Technisch Coördinator Breedte. 

Hein heeft er al wat meer jaren op zitten op de club. Ongelofelijk hoeveel hij heeft betekent voor Cartouche in vele verschillende functies. We zijn hem onwijs dankbaar voor zijn rol als Jongste Jeugd Coördinator in de afgelopen jaren waarin hij zoveel jonge kinderen geënthousiasmeerd heeft voor het mooie hockeyspelletje. Voor hem is nu de tijd gekomen om zich op andere werkzaamheden te richten. Hein, geweldig wat je allemaal betekent hebt voor deze club!

Last, but zeker not least, stopt ook Jasper als Technisch Manager TOP-jeugd in de meisjeslijn. Hij heeft 4 jaar lang enorm veel werk gestoken in het verbeteren van de jeugdopleiding binnen Cartouche. Waar hij verantwoordelijk was voor de TOP-lijn, heeft hij ook veel samen met Laura, Hein en Fred gewerkt aan trainingsschema's, trainers werven, talentontwikkeling en trainers begeleiden op het veld. Jasper gaat na een mooie tijd op Cartouche een nieuwe uitdaging aan als Technisch Directeur op HC Roomburg. We wensen hem heel veel succes & plezier bij deze nieuwe club.  

Zowel Jasper, Hein, Laura, Fred als ondergetekende zijn samen met de JeugdCommissie en HTC hard op zoek naar een mooie nieuwe invulling van de Technische Staf voor komend seizoen. En we zijn al hard op weg. Hierover later meer.