Nieuws 7 april 2022 | Club

‘Een kratje voor Oekraïne, da’s heel normaal bij Cartouche!’

Alleen deze week heb je nog de mogelijkheid om mee te doen aan het vervolg van de zeer succesvolle Oekraïne-actie.

De bedoeling is dat alle teams van Cartouche voor elk gescoord doelpunt een ‘kratje’ doneren voor de actie. Bij 2-0 winst worden dus 2 kratjes à 10 euro gedoneerd, oftewel 20 euro, die door alle spelers of bij de jeugdteams hun ouders wordt gedeeld. Dus heb je afgelopen weekend lekker gescoord? Je kunt gewoon nog meedoen aan de actie. En dat geldt ook voor de wedstrijden van komende zaterdag…

Op 9 april wordt extra aandacht besteed aan de oorlog in Oekraïne en de actie voor de slachtoffers tijdens de afscheidswedstrijd van enkele iconen van Cartouche Heren en Dames 1. Zij spelen onder meer in blauwe en gele shirts.

Hoe werkt het voor de teams?

Voor elk doelpunt van Cartouche doneert een team als geheel 1 kratje. Eventueel kan een team daar een maximum (bv. 5 kratjes) aan stellen. De teammanager vraagt na de wedstrijd via een Tikkie aan alle spelers c.q. ouders een evenredige bijdrage per teamlid (het ‘gescoorde’ bedrag = aantal doelpunten x 10 euro, gedeeld door alle spelers). De teammanager kan het opgehaalde bedrag vervolgens via de QR-code van de actie overmaken naar de club.


Sponsoren kan nog steeds via de QR-code of via deze Rabo betaallink.


#CartoucheVerenigt

Foto: Hein Athmer