Nieuws 27 januari 2022 | Van het bestuur

Uitwerking Corona update van het bestuur n.a.v. persconferentie 24 januari

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag willen we jullie informeren over sporten in de Dome met publiek en de zaalcontributie.

Cartouche Dome is normaal geopend

Vanaf 18 jaar is een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) nodig om gebruik te kunnen maken van de Dome.

Personen die met een functie aanwezig moeten zijn op het sportcomplex, zijn van deze verplichting uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis), alle noodzakelijk aanwezige vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op de sportcomplex.

In het weekend is bij de reguliere competitiewedstrijden publiek en begeleiding toegestaan. In verband met het handhaven van de 1,5 meter regel en het beperkte aantal zitplaatsen, is per team het aantal toeschouwers en begeleiders gelimiteerd tot maximaal 15 (coaches, begeleiding, wedstrijdleiding, scheidsen, rijouders en supporters). Dit geldt zowel voor bezoekende teams als voor eigen Cartouche teams.

Teams die klaar zijn met spelen, of een wedstrijd rust hebben, moeten de Dome verlaten. Dit geldt voor het volledige team en alle begeleiders en supporters. In het clubhuis zijn alle wedstrijden natuurlijk via een livestream te volgen.

Bij toegang in de Dome wordt gecontroleerd op een CTB voor iedereen vanaf 18 jaar. Ook is het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht bij verplaatsing in de Dome en moet, behalve bij het spelen van wedstrijden, de 1,5 meter in acht worden genomen.

Bij de Ontvangsttafel in de Dome en in de bar in het clubhuis krijg je - op vertoon van een geldig CTB een bandje of stempel - waarmee je toegang krijgt tot zowel de Dome als het clubhuis.

Zaalcontributie

Het bestuur gaat zich beraden op een eventuele compensatie van de zaalcontributie vanwege de onvolledige competitie en geannuleerde zaaltrainingen. Het bestuur doet een voorstel aan de ALV aan het einde van het seizoen. Tot die tijd is het uitgangspunt is de zaalcontributie voor zowel junioren als senioren ongewijzigd, en dient deze door zowel junioren als senioren volledig betaald te worden. 

Het Bestuur