Nieuws 28 januari 2022 | Hockey

Trainings- en wedstrijdmogelijkheden tot en met de voorjaarsvakantie

Door de nieuwe versoepelende maatregelen gaan de ingeplande zaalwedstrijden van de KNHB weer door en mag er getraind worden zonder beperkingen.

Voor alle Cartouche teams gelden daarom onderstaande mogelijkheden voor trainingen en oefenwedstrijden, voor zowel in de zaal als op het veld.

Trainingen in de zaal

Doordat de zaalcompetitie nu hervat wordt, wordt ook het originele trainingsschema voor de zaal doorgezet, met uitzondering van de externe hallen. Voor deze zaaltraining heeft elk (jeugd)team een trainer vanuit de club. Het trainingsschema is beschikbaar via onderstaande link.

LET OP: Als je als team besluit om niet meer in de zaal te willen trainen, dan verzoeken we jullie om dit door te geven via Fred/Jasper. Dat vrijgekomen blok kunnen we dan eventueel op een andere manier inzetten.

Trainingen op het veld

Naast de zaaltrainingen hebben de teams ook de mogelijkheid om naast hun zaaltraining ook nog 1x op het veld te trainen (als je niet meer in de zaal speelt, kan je ook 2x op het veld). Hierbij geldt dat elk team zich kan inschrijven op de gewenste tijden voor de komende vier weken (t/m de voorjaarsvakantie). De volgende spelregels gelden hierbij:
  • Teams moeten zich opnieuw aanmelden voor trainingen volgende week. Je kan dan gelijk de gewenste tijden voor trainingen t/m de voorjaarsvakantie opgeven.
  • Het team moet zelf een trainer of begeleider (ouder) geregeld hebben anders kan er helaas niet getraind worden. Dit geldt niet voor seniorenteams.
  • Trainingsmateriaal wordt weer voor alle velden beschikbaar gesteld
  • Het balkenveld buiten wordt na 30 januari weggehaald, dus daar kan vanaf dan geen gebruik meer van worden gemaakt.
  • Het trainingsblok is aangevraagd en goedgekeurd (zie aanmeldingsprocedure hieronder).
  • Houd er rekening mee dat er voorlopig nog niet gesproeid kan worden op de watervelden.

Aanmeldingsprocedure voor trainingsblok of wedstrijd

  • Check via onderstaande link in het trainingsschema of het gewenste trainingsslot beschikbaar is.
  • Stuur een mail met het gewenste trainingsslot (dag/tijd/veld) naar Jasper Kokx ([email protected]) en Fred Kranstauber ([email protected])
  • Zodra jouw tijdslot goedgekeurd en zichtbaar is in het trainingsschema, kan je gedurende dat blok trainen

Aanmeldingsprocedure voor oefenwedstrijden in het weekend

Het aanvragen van oefenwedstrijden (kan alleen in het weekend) gaat vanaf nu weer volledig via het wedstrijdsecretariaat. Het is aan te bevelen om reeds aangevraagde oefenwedstrijden bij Fred/Jasper, nogmaals naar het wedstrijdsecretariaat te sturen.

LET OP: oefenwedstrijden vraag je aan bij je eigen wedstrijdsecretaris (Jongste Jeugd, Jeugd of senioren).

(het zijn vier tabbladen!)