Nieuws 10 januari 2022 | Hockey

Trainingsmogelijkheden week 2 - 2022

Door de nieuwe versoepelende maatregelen kunnen in week 02 de kinderen t/m 18 jaar weer tot 20.00 uur sporten. We willen iedereen direct de gelegenheid geven om hier gebruik van te maken. We hebben 9 trainingsvelden, waarvan 2 balkenvelden.

Om te zorgen dat teams zeker weten dat zij ook echt kunnen trainen op het afgesproken tijdstip en omdat we het aantal mensen op het complex zo goed mogelijk willen reguleren hebben we de volgende spelregels & aanmeldprocedure opgesteld:

Spelregels om met je team te kunnen trainen

  • De regel om met minimaal 10 spelers te zijn vervalt, maar voor een leuke en goede training is het wel te adviseren om met minimaal 8 spelers te trainen.
  • Het team moet zelf een trainer of begeleider (ouder) geregeld hebben anders kan er helaas niet getraind worden.
  • Alleen voor de 2 balkenvelden zijn trainingsballen beschikbaar. Voor de overige velden dienen teams hun eigen trainingsmaterialen (ballen, hesjes etc) mee te nemen.
  • Elke team mag per week max. 3 trainingsblokken aanvragen.
  • Het trainingsblok is aangevraagd en goedgekeurd (zie aanmeldingsprocedure hieronder).

Aanmeldingsprocedure voor trainingsblok

  1. Check via onderstaande link in het trainingsschema of het gewenste trainingsslot beschikbaar is.
  2. Stuur een mail met het gewenste trainingsslot (dag/tijd/veld) naar Jasper Kokx ([email protected]) en Fred Kranstauber ([email protected])
  3. Zodra jouw tijdslot goedgekeurd en zichtbaar is in het trainingsschema van week 02 kun je gedurende dat blok trainen

Trainingen vanaf week 03

Hoe de trainingsmogelijkheden er vanaf week 03 uitzien is nu nog niet bekend. Dit zal afhankelijk zijn van de dan geldende COVID-regels. We wachten de persconferentie van 11 januari en de bijbehorende reactie van de KNHB af om vervolgstappen te bepalen.