Nieuws 23 december 2021 | Club

SPOED: wie helpt onze 2 buitenlandse Cartouche toppers aan woonruimte?

Luis en Conrad, de een uit Duitsland, de ander uit Engeland, de een onder de lat, de ander op het middenveld. Ze versterken sinds dit seizoen Cartouche H1. En hebben onze hulp nodig.

Als (buitenlandse) studenten blijkt het bijna onmogelijk te zijn om betaalbare woonruimte te vinden. Er is meer vraag dan aanbod. En een verhuurder verkiest een stel, een eenling en een goed vast inkomen boven 2 studenten. Maar met jullie hulp - meer dan 2000 leden met een giga netwerk - moet het ons lukken om iets te vinden voor die gasten!

Conrad woont nu bij zijn vriendin en pendelt heen en weer tussen Zwolle en Cartouche. Niet alleen om met H1 op bijna het hoogste niveau in Nederland te spelen, maar ook om JB2 te coachen en trainen. Daarnaast traint hij ook nog JB4, MB4, MA4 en MA7! Het zou hem natuurlijk ongelooflijk veel tijd schelen als hij in Den Haag / Leidschendam-Voorburg kan komen te wonen. En Luis heeft nu tijdelijk iets in Den Haag, maar dat is veel te duur voor hem, en helaas maar geschikt voor 1 persoon, anders had hij het graag met Conrad gedeeld. Het liefst trekken ze samen in één huis. En ze vinden het ook helemaal oké als er ook een paar anderen wonen. Op zoek naar een ‘Cartouche Huis’ dus!

Ben jij eigenaar van een huis dat je ter beschikking kan stellen, ken jij iemand die ons verder kan helpen of heb je andere ideeën die kunnen leiden tot een oplossing? Laat het dan weten aan Lieke van Mourik, lid van de HTC van Cartouche / [email protected].

Leuk om te weten

Conrad is 20 jaar, komt uit Nottingham. Zijn nicht is ook naar Nederland gekomen en speelt bij HGC. Hij studeert aan de Open Universiteit en volgt een volledig online studie business management.

Luis is 23 jaar en heeft veel ervaring op het hoogste niveau hockey in Duitsland. Hij is afgelopen augustus naar Nederland gekomen en studeert Digital Business & Innovation aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.