Nieuws 19 december 2021 | Sponsoracties

Is dit het moment?

Als betrokken sponsor van Cartouche, attendeert Rabobank je graag op een mogelijke kans. Op dit moment is de hypotheekrente laag en stijgen de gasprijzen. Door je hypotheek over te sluiten, kan je mogelijk de maandlasten verminderen.

Wanneer de door jou afgesloten hypotheekrente hoger is dan de huidige rentestand, is dit eigenlijk áltijd het onderzoeken waard, aldus Harry Wientjens, directeur coöperatieve Rabobank van regio Den Haag.

Lagere maandlasten

Het oversluiten van je hypotheek kan mogelijk een moment zijn om ook verduurzaming van je woning mee te financieren. Denk hierbij aan het aanbrengen van HR++(+) glas, isolatie of de installatie van zonnepanelen of een warmtepomp. Door de lage rentestand hoeft een hoger hypotheekbedrag niet te leiden tot hogere maandlasten, zeker niet als je energierekening omlaag gaat. Klik hier voor meer informatie over het oversluiten van je hypotheek.

Onbezorgd en comfortabel wonen

Je bent van harte welkom om eens bij Rabobank te komen praten over de mogelijkheden. Deze partner van Cartouche maakt graag tijd voor je vrij voor een oriëntatiegesprek. Rabobank helpt je graag om onbezorgd, comfortabel en duurzaam te wonen. Nu én in de toekomst.

Wil je ook weten of oversluiten van je hypotheek voor jou interessant is? Kom langs en onderzoek de mogelijkheden. Op onze site kan je makkelijk en snel een afspraak maken. Klik hier om een afspraak te maken.