Nieuws 15 november 2021 | Club

We missen je nog bij de Dome opbouw!

Inmiddels hebben zich zo’n 40 ouders, jeugdspelers en senioren aangemeld om te helpen bij het opzetten van Cartouche Dome op aanstaande vrijdagmiddag 19 november. 

De weersvoorspelling ziet er goed uit: geen regen en matige wind. Op zondagmiddag (21 november) gaan we de vloer er weer in leggen. Maar we hebben nog niet genoeg handen voor de vrijdag en de zondag, en er zijn nog heel wat teams van wie wij nog niet de twee aanmeldingen ontvangen hebben. Meld je graag alsnog aan via onderstaande link!


Zoals gemeld, gaat het opzetten en inrichten van de Dome gewoon door. Met de KNHB gaan wij ervan uit dat de zaalcompetitie op 4 december gewoon van start gaat. Ook onder de nieuwe Corona-regels zijn binnensporten normaal toegestaan. Als deze regels blijven gelden, betekent het wel dat spelers vanaf 18 jaar een CTB (Coronatoegangsbewijs) moeten kunnen tonen, en dat publiek niet is toegestaan.

Wist je overigens dat de luchtverversing bij een blaashal vele malen hoger is dan bij een vaste binnenhal? De ventilator heeft de capaciteit om bijna 15.000 kubieke meter lucht per uur de hal in te blazen, en dat betekent dat binnen een uur de hele inhoud van Cartouche Dome ververst kan worden.

Het opzetten van Cartouche Dome gebeurt natuurlijk in de buitenlucht, en is ook onder de nieuwe Corona-regels toegestaan. Mondkapjes of een CTB zijn niet verplicht. Toch willen we ervoor zorgen dat iedereen die helpt bij het opzetten zich zo veilig mogelijk voelt. Om die reden checken we van alle vrijwilligers het CTB. Mondkapjes zijn niet verplicht, maar die mag je natuurlijk wel dragen.

Wij hebben weer zin in het zaalseizoen, maar eerst nog even de Dome opzetten!

Dome Technisch Team