Nieuws 22 september 2021 | Vacatures

Cartouche Dames 2 zoekt COACH op zondag!

Ben jij een enthousiaste coach die een groep jonge speelsters als team beter kan maken? 
Dan is Cartouche op zoek naar jou!! 

Dames 2 speelt in de 1e klasse. Dit seizoen is het team nieuw samengesteld met ongeveer de helft van de meiden uit Meisjes A en de helft van de meiden uit Dames 2 en Jong dames. Het team heeft veel talent en de potentie om binnen een paar jaar te promoveren naar de Overgangsklasse. 
Om het begeleidingsteam compleet te maken, zoeken wij nog een coach op zondag die:
  • Gevoel heeft voor een goede verhouding tussen prestatief en recreatief hockey;
  • Een team kan bouwen voor de toekomst van een sterk dames 2 door het inpassen van aankomende jeugd en eventueel overige talenten;
  • Samen met de aanvoerders zorgt voor de tactiek, de opstelling en het wisselschema;
  • zorgt voor scherpe, motiverende en positieve teambesprekingen;
  • Zorgt voor eventuele wijzigingen in tactiek en bezetting van posities;
  • wekelijks communiceert met de trainers van MA1 en dames 1 over de inzetbaarheid van de dames op zondag en de eventuele invallers;
  • Betrokken is bij evaluatiemomenten voor de staf en de speelsters.
Voor deze functie is een vergoeding beschikbaar.

Heb je interesse en ben jij beschikbaar op zondag? Stuur dan je CV naar: [email protected]
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Thijs van der Laan (06-245 08 762) of Daisy van der Weijden - Dormits (06-149 95 979)

Meer over tophockey en dames 2
Dames 2 is sinds dit seizoen betrokken bij Tophockey van Cartouche. Dat betekent dat de coördinatie van het team onder de hoede van de Hockey Top Commissie (HTC) valt. De HTC draagt zorg voor top begeleidingsteams voor de Cartouche topteams. Sinds dit seizoen zijn de topteams voor de senioren H1/H2, D1/D2 en voor de jeugd D1/D2, C1/C2, B1/B2 en A1.

De huidige staf van dames 1, meisjes A1 en dames 2 werken nauw samen. Met regelmaat worden spelers uitgewisseld tijdens trainingen. De trainer/coach van meisjes A1 (Sebastiaan Vermeeren) traint ook dames 2 en heeft vaak contact met de trainer/coach van dames 1 (Jasper Kokx). Daardoor is goed zicht op de vorderingen van de speelsters van deze teams.

Dames 2 traint één keer in de week op dinsdag. Dit seizoen is bewust gekozen voor één trainingsavond waar iedereen bij aanwezig kan zijn, zodat de rest van de dagen de focus kan liggen op studie, examens en tentamens. De selectie bestaat uit 17 dames, waarbij op zondag incidenteel een invaller van meisjes A1 of dames 1 kan meedoen.

Dames 2 heeft twee aanvoerders en twee (speler)managers zelf aangesteld, waardoor verschillende taken al geregeld zijn.