Nieuws 22 augustus 2021 | Hockey

Goede start voor JA1

Zaterdag 21 augustus deed JA1 mee aan het Valkentoernooi op Schaerweijde; een voorbereidingstoernooi voor A-teams die zich richten op de deelname aan de Landelijke of Super A competitie.

JA1 kwam uit in een poule met Laren, Phoenix en LOHC. Na de poule wedstrijden stond JA1 op de tweede plaats. In de halve finale nam JA1 het op tegen de nummer 1 van de andere poule: Schaerweijde. De eindstand van een spannende wedstrijd was 3-3. JA1 mocht door naar de finale, omdat JA1 als eerste had gescoord.

In de finale nam JA1 het op tegen Laren. Na de eerste helft stond de score nog op 0-0. Maar na 2 mooi uitgespeelde aanvallen kwam JA1 op een 2-0 voorsprong. Na de aansluitingstreffer van Laren volgden nog spannende laatste minuten. JA1 wist stand te houden en was na een 2-1 overwinning zeker van de toernooiwinst. Een mooie dag voor JA1 ter voorbereiding op het komende seizoen!