Nieuws 14 augustus 2021 | Hockey

Heren 1 is klaar voor seizoen 21-22

Na een jaar met slechts 6 competitiewedstrijden en heel veel trainingen zonder wedstrijden, is Heren 1 op 3 augustus begonnen met een verse start voor het nieuwe seizoen.

Een nieuwe start met weer een aantal nieuwe gezichten en een aantal oude bekenden. Floris Benschop is verhuisd naar de buren (HGC) om zijn hoofdklasse uitdaging op korte termijn toch nog in beeld te hebben. Timmo Kranstauber is helaas moeten stoppen na veel blessureleed. Chris Combe - onze betrouwbare keeper - is een nieuwe baan begonnen en speelt nu in de hoofdklasse bij Hurley. Lucas Middendorp hebben we te goed opgeleid en maakt ook de sprong naar de hoofdklasse bij KZ.

Nieuw en oud

Daar tegenover staat de komst van veel aankomend talent vanuit de hoofdklasse met Fabio Blom, Arthur Mouwen (KZ), Kevin Mercurio (Hurley) en een aantal (ex-Cartouche) jeugdspelers zoals Valentijn Oosterbeek, Mats Dicke en Hidde Kernkamp.

De verdediging wordt aangevuld met Tijn Holdrinet (HC Breda) en Quintijn van Rheenen (Berkel).

Daarnaast natuurlijk de vertrouwde gezichten waaronder Bas Oostendorp (kersverse vader), Lars Daniels, Yorick vd Vis, Sven Westendorp en Matthijs van Aken.

Twee buitenlandse spelers, te weten de uit Engeland afkomstige Conrad Willars (Hattem) komt naast training geven (JB2) ook spelen voor Heren 1. Luis Beckmann uit Duitsland komt in Nederland studeren en bij ons de ballen eruit koppen. Andere keeper is ex-Cartouche jeugdkeeper Ole Dorscheidt die terugkeert vanuit HC Rotterdam.

Oefenwedstijden en start competitie

Komende weken wordt getraind en speelt H1 een aantal oefenwedstrijden:
  • 19 augustus KZ (thuis)
  • 22 augustus Voordaan (uit)
  • 25 augustus HDM (thuis)
  • 2 september Victoria (thuis)
  • 5 september HIC (uit)
De oefenwedstrijden thuis beginnen om 19.15 uur. Kom je Heren 1 aanmoedigen?!

Op 12 september start Heren 1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Qui Vive.

Voor de liefhebbers: komende week spelen Boris en Fabio hun EK voor Zwitserland en Italië in Polen. We wensen ze beiden veel succes en misschien staan ze wel samen in de finale.

Heren 1 heeft er zin in! Graag tot ziens langs de lijn.

Michiel en H1 Staf