Nieuws 31 mei 2021 | Hockey

Teamindeling en activiteiten laatste weken van het seizoen voor de (Jongste) Jeugd

Ondanks dat er dit jaar geen sprake was van een normaal hockeyseizoen gaan we voor de (Jongste) Jeugd toch richting het einde van dat seizoen. Echter, voordat het zover is zullen we de teamindeling voor het volgende seizoen bekend maken en kunnen we gelukkig nog een aantal uitwisselingen spelen tegen clubs in de buurt. In dit bericht vind je alle belangrijke data tot het einde van het seizoen.

Teamindeling

Op zondag 13 juni zullen rond het middaguur de teamindelingen bekend worden gemaakt. Je kunt de informatie op die datum terugvinden in de gesloten omgeving van de website. In deze gesloten omgeving vind je ook de documenten hoe de teamindeling tot stand komt voor de Jongste Jeugd- en voor de Jeugdteams.

Trainingen

Vrijdag 4 juni vindt de laatste training plaats van alle huidige (Jongste) Jeugdteams, met uitzondering van de smurfen (1e jaars F). In de week tot de bekendmaking van de nieuwe (Jongste) Jeugdteams zullen er geen trainingen zijn voor de (Jongste) Jeugd, met uitzondering van de smurfen (1e jaars F). Vanaf maandag 14 juni tot en met vrijdag 2 juli zullen alle (Jongste) Jeugdteams minimaal nog 1x per week trainen met hun nieuwe team. De details over het trainingsschema met de nieuwe teams zal in de week van 7 juni te vinden zijn op de site.

Uitwisselingen en activiteiten

  • Zaterdag 5 juni spelen alle huidige Jeugdteams (D tm A) een uitwisseling tegen HDM/HGC. De Jongste Jeugd teams spelen dan onderlinge wedstrijden op Cartouche.
  • Zaterdag 12 juni vindt de Jongste Jeugd dag plaats op Cartouche. De huidige Jeugdteams (D tm A) die dat willen kunnen dan zelf een oefenwedstrijd regelen bij een andere club.
  • Zaterdag 19 juni spelen alle nieuwe Jeugdteams (D tm A) een uitwisseling tegen KZ.
  • Zaterdag 26 juni spelen alle nieuwe Jeugdteams (D tm A) een uitwisseling tegen Zoetermeer.
  • Vrijdag 2 juli vindt op Cartouche de alternatieve Minislotnacht plaats voor de "oude" 2e jaars E teams.
  • Zaterdag 3 juli (onder voorbehoud) spelen de nieuwe E&O teams een uitwisseling tegen HGC. De overige nieuwe Jeugdteams die deze dag nog een oefenwedstrijd willen spelen kunnen zelf een tegenstander uit de regio benaderen en daarna een veld reserveren via [email protected].
Voor nieuwe Jongste Jeugd teams die dit willen geldt dat zij op zaterdag 19/26 en 3 juli zelf oefenwedstrijden mogen regelen met een team uit de regio. Nadat de tegenstander is vastgelegd kan er een veld gereserveerd worden via [email protected].

Vanaf zondag 4 juli zullen er geen activiteiten meer plaatsvinden voor de (Jongste) Jeugdteams en gaan we met zijn allen genieten van een (hopelijk redelijk normale) vakantie.