DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Hockey

LET OP! Actueel wedstrijdschema weekenden

Nieuws afbeelding 31-3
Door de laatste versoepelingen van een aantal COVID-maatregelen kunnen vanaf 3 maart de Jong-senioren gelukkig ook weer trainen en onderlinge wedstrijden spelen op Cartouche. Dit laatste maakt dat de druk op onze velden in de weekenden ook weer verder toeneemt.

De Jong-senioren teams worden met veel plezier ingepast in het wedstrijdschema maar dit betekent ook dat er soms geschoven moet worden binnen de reeds eerder ingeplande activiteiten.

Om zo snel mogelijk deze en (verwachte) toekomstige wijzigingen te kunnen verwerken in de veldplanning zullen de wedstrijdsecretarissen voor de Jongste Jeugd en de Jeugd de wedstrijdplanning voor de weekenden vanaf nu bijhouden in het bijgevoegde wedstrijdschema wat altijd bereikbaar is via onderstaande link.


Het systeem voor de wedstrijdplanning in de clubapp en op de site is helaas niet voldoende gebruiksvriendelijk om de huidige snel opvolgende wijzigingen efficiƫnt te kunnen verwerken. Om misverstanden te voorkomen zullen de reeds ingeplande wedstrijden voor de (Jongste) Jeugd uit de app en wedstrijdplanner op de site verwijderd worden.

In principe worden wedstrijden minimaal 1 week vooruit ingepland in het wedstrijdschema maar check altijd vrijdag voor de wedstrijd nog even of er last-minute wijzigingen hebben plaatsgevonden.

Zoals je in het schema kunt zien zitten de velden in het weekend alweer erg vol. Verplaatsen van ingeplande wedstrijden is daarom in (uitzonderlijke situaties) alleen mogelijk naar een vrij "tijdslot" in het schema en moet door beide teams gewenst zijn. Verzoeken voor zo'n verplaatsing kunnen daarna worden ingediend bij het wedstrijdsecretariaat van jouw lijn.