DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Hockey

Trainen en wedstrijden in de voorjaarsvakantie?

Nieuws afbeelding 2-2
Normaal gesproken is de voorjaarsvakantie op Cartouche een verplichte hockeyvrije week, oftewel dan mag er niet gehockeyd worden. In de huidige situatie vinden we het niet nodig om dit in te stellen en willen we iedereen de vrijheid geven om zelf te besluiten om te trainen of niet. 

Dit betekent in de praktijk dat er géén trainingen door de club worden gefaciliteerd (dus géén materiaal beschikbaar en géén trainer), maar dat je als team wel zelf mag besluiten om te trainen. De voorwaarde is wel dat je een trainer regelt en dat je zelf materiaal regelt. 

Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden, dus ook in de beide weekenden van de voorjaarsvakantie. 

Ondanks dat we het dus toestaan om te trainen & te spelen, willen we iedereen ook het advies geven om goed om te gaan met de mentale frisheid van de spelers (en trainers). We beseffen dat het fijn is in deze periode als kinderen gewoon lekker buiten kunnen sporten en bewegen, maar we zien ook bij veel trainingen dat de motivatie van spelers (en daarmee de intensiteit, concentratie en lerend vermogen) in de huidige tijd te wensen overlaat. Naast fysieke fitheid is mentale frisheid ook erg belangrijk in deze periode, dus adviseren om eens goed bij je team(s) te polsen om te kijken of een weekje rust in de voorjaarsvakantie wellicht even lekker is. 

Technische Staf

Nog even als reminder: In bijgevoegd document is het Coronaprotocol te vinden waarin alle informatie over de trainingen en wedstrijden voor de junioren, jongste jeugd en LG staat.