CartoucheGlowInTheDark.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Club

134 ‘lichtpuntjes’ uitgedeeld met Cartouche-kerstpakkettenactie!

Nieuws afbeelding 6-1
Dankzij de gezamenlijke kerstpakkettenactie van #CartoucheVerenigt, Jumbo en MVOorburg zijn 134 mensen blij gemaakt met een ‘lichtpuntje’ aan het einde van een bijzonder jaar 2020. De actie, waarbij een kerstpakket ter waarde van 20 euro dankzij een bijdrage van de Jumbo gekocht kon worden voor 10 euro, is daarmee een groot succes geworden.

Begin december sloegen #CartoucheVerenigt, Jumbo Foodmarkt Leidschendam en het maatschappelijk collectief MVOorburg de handen ineen om iets te doen voor mensen in de buurt van Cartouche(-leden), die wel een lichtpuntje konden gebruiken. Dat lichtpuntje zat ook in de vorm van een kaars letterlijk in het kerstpakket dat in overleg met Jumbo was samengesteld. Dat kon door leden worden gekocht en bezorgd bij mensen in hun buurt onder het motto: In beweging komen voor iemand uit je buurt, da’s heel normaal bij Cartouche!

Dat motto paste ook goed bij het einde van een jaar waarin we lang niet zoveel in beweging konden komen op de club als we hadden gehoopt. Voor sommigen was deze periode extra zwaar door ziekte, eenzaamheid of wegvallen van werk en inkomen.

Sommige teams, zoals de trimhockeyers, leverden een topprestatie door tientallen pakketten tegelijk gezamenlijk te bestellen. Een deel van de pakketten werd bezorgd bij de Voedselbank Leidschendam. En toen die zelf vanwege corona dicht moest, werden mensen uit het buurthuis de Plint van welzijnsorganisatie Woej blij gemaakt met een groot aantal pakketten. Ook werden er door (jeugd)leden pakketten bezorgd bij mensen in hun buurt.

Alle deelnemers hartelijk bedankt namens #CartoucheVerenigt, Jumbo en MVOorburg en de ontvangers van de pakketten!