Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Events

Cartouche 6v6 Games op 9 & 16 januari 2021

Nieuws afbeelding 30-12
Een gentle reminder voor iedereen: vandaag is de deadline voor het aanmelden van je teams voor de 6v6 games! Hierbij de link naar het formulier.

Cartouche 6v6 Games
Op zaterdag 9 en 16 januari organiseren we de Cartouche 6v6 Games voor alle juniorenteams van Cartouche, waarbij je tegen elkaar balkenhockey (6v6), veldhockey (6v6) en voetbal speelt (6v6). Dit wordt in een toernooivorm gespeeld verdeeld over twee speel weekenden.

Je geeft je op door twee teams te vormen van jouw eigen hockeyteam. Hierdoor ontstaan dus 2 teams van minimaal 6 en maximaal 8 spelers. Er mag gemixt worden met een ander team, mits dit uit dezelfde lijn is en er dan wel vier teams uit ontstaan. Het mixen van jongens & meisjes (binnen dezelfde lijn) mag ook!
Wellicht overbodig, maar spelers van andere clubs mee laten doen, is niet toegestaan.

Er wordt zonder keeper gespeeld, de keepers mogen gewoon lekker meedoen als veldspeler. Verzin met elkaar een teamnaam en een outfit die jullie onderscheidt van de tegenstander. Hoe het toernooi er exact uit gaat zien, is natuurlijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Voor de C- & D-jeugd vragen we om één ouder als teambegeleider op te geven die meeloopt gedurende het toernooi. Deze krijgt ook alle belangrijke informatie van tevoren toegestuurd. De A- & B-teams geven een aanvoerder op waar we alle toernooi-informatie naartoe sturen.

Corona-proof
Er zijn veel vragen nog binnengekomen rondom het toernooi en hoe we het corona-proof maken. Veel is uiteraard afhankelijk van het aantal teams dat meedoet, maar onafhankelijk daarvan kunnen we het volgende mededelen:
  1. het toernooi zal tussen de 2-3 uur duren per team, dus het is niet zo dat iedereen een hele dag op de club rondhangt
  2. er zijn zo min mogelijk rustpauzes om te voorkomend dat spelers gaan rondhangen op het terrein
  3. teams blijven bij elkaar en krijgen zo min mogelijk de gelegenheid om tussendoor te mengen met andere teams
  4. het toernooischema wordt zo in elkaar gezet dat er niet teveel teams tegelijkertijd aankomen, aanwezig zijn en het park verlaten
  5. het clubhuis is en blijft gesloten
  6. er mag voor de C&D-teams 1 ouder mee het terrein op die tevens de begeleider van het team is. Bij de A&B-teams géén ouders.
Inschrijven
Je kunt inschrijven tot en met woensdag 30 december 2020. Na de 30e gaan we aan de slag met het toernooischema en krijg je begin januari alle overige toernooi-informatie opgestuurd. Houd er rekening mee dat het toernooi overdag zal plaatsvinden (naar schatting tussen 10.00 - 15.00 uur).

Let op: Als je als team liever een gewone oefenwedstrijd speelt gedurende dit weekend kan dat ook gewoon, echter zullen die plaats gaan vinden op de zondagen (10 en 17 januari). Zo kan je er als team ook nog voor kiezen om op de zaterdagen mee te doen met de 6v6 Games en op de zondag een normale oefenwedstrijd te organiseren!

Tenslotte
We zijn niet voornemens om de randjes op te zoeken als club. Als we doorhebben dat we het naleven van alle maatregelen niet genoeg kunnen controleren, zullen we kijken naar alternatieven (of zelfs annuleren).

Fijne jaarwisseling.
Jaïr Levie