Nieuws 21 september 2020 | Club

De Grote Clubactie is weer van start

Na het mooie succes van vorig jaar doet Cartouche uiteraard ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Deze is zaterdag 19 september gestart. Dit jaar is het nog makkelijker om loten te verkopen aan je opa’s/oma’s/tantes/ooms en alle andere vrienden met de persoonlijke QR code. Daarnaast kan je natuurlijk ook op de oude manier (deur aan deur) loten verkopen. 

Wij hebben jullie hulp nodig om er een groot succes van te maken!! 

80% van de opbrengst gaat naar de club
Het doel is zo veel mogelijk loten te verkopen!! En we gaan ervoor om de opbrengst van vorig jaar minimaal te evenaren! Nog steeds gaat namelijk maar liefst 80% van de opbrengst (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. Omdat wij het belangrijk vinden dat de lotenverkopers daadwerkelijk resultaat zien van hun eigen inspanningen wordt de opbrengst besteed aan materialen voor en door onze jonge spelers worden gebruikt. Vorig jaar heeft de Grote Clubactie meegeholpen met het financieren van het skills veld naast het clubhuis Win fantastische prijzen
Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-.

Ook prijzen voor lotenverkopers
De loten zullen verkocht worden door de D, E & F teams. En ook voor de lotenverkopers zijn er mooie te prijzen te winnen! Deze zijn mede mogelijk gemaakt door Sport2000. 

Door de persoonlijke QR code staat iedereen automatisch ingeschreven bij de grote club actie en bij Cartouche en zijn er leuke prijzen te winnen voor degene die de meeste loten verkoopt!!  Daarnaast is het besef dat iedereen een steentje bijdraagt voor de club, hoe jong je ook bent, natuurlijk een mooie ervaring voor de jeugd. Samen staan we sterk! 

Instructies voor lotenverkopers
Lees de instructies voor verkopers nog eens door in de bijlage.

Wij wensen alle kinderen heel veel succes toe met de verkoop van de loten!

 Commissie Grote Clubactie
 
Bijlage