DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

21-9 HT3 Opleiding
21-9 Barco overleg
21-9 MB2
22-9 Minicommissie
24-9 Dames 1

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Van het bestuur

Kom je D1 of H1 kijken? Reserveer vooraf!

Nieuws afbeelding 11-9
In lijn met het NOC*NSF-protocol heeft Cartouche bepaald dat rondom een wedstrijdveld maximaal 250 toeschouwers (0-99 jaar) aanwezig mogen zijn. 

Om bij de wedstrijden van D1 en H1 teleurstellingen aan het hek te voorkomen, is vooraf reserveren verplicht. Vol = vol. Omdat maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, vragen wij iedereen alleen te reserveren als je zeker weet dat je gaat komen. 

Update 12-09-20 16:00
De wedstrijd van Heren 1 is inmiddels helemaal vol, er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de wedstrijd van Dames 1. Als je van plan bent om te kijken, reserveer dan nu direct je plaats. 


Reserveren geldt alleen voor leden van Cartouche.
Je dient voor elke wedstrijd apart te reserveren.  
Niet gereserveerd is geen plek aan het hoofdveld tijdens de wedstrijd.

Je bent een toeschouwer als:
  • Je naar de wedstrijd van D1 en/of H1 komt kijken.
  • Je je eigen wedstrijd gespeeld hebt of nog gaat spelen en ook naar D1 en/of H1 wilt kijken.
  • Je als toeschouwer op Cartouche bent bij één van de andere velden en ook naar D1 en/of H1 wilt kijken.

Wie hoeft niet te reserveren?
  • Spelers en Staf Dames 1 of Heren 1 en hun tegenstanders.
  • Scheidsrechters Dames 1 of Heren 1.
  • Personen van wie de naam genoteerd is op de wildcard-lijst van D1 of H1 of op de lijst van de tegenstander.
  • Personen die in functie zijn (je naam dient vooraf doorgegeven te zijn): barpersoneel, bardienst, bestuursleden in functie en overige aangewezen vrijwilligers.
Wie kan reserveren?
Vanaf 16 jaar kun je zelf een plek reserveren. Voor kinderen jonger dan 16 jaar kan alleen door een persoon van 16+ een kaart worden gereserveerd. Deze 16+ persoon kan voor zichzelf en 1 kind er in één keer reserveren (dus max. 2 in totaal). Kom altijd tegelijkertijd op Cartouche met het groepje voor wie de reservering is gemaakt. 

Hoe kun je reserveren? 
Om te kunnen reserveren dient eerst de app PiM ID geïnstalleerd te worden en in die app een persoonlijk profiel aangemaakt te worden. De app voldoet volledig aan de AVG en gegevens worden na 14 dagen vernietigd. 

In de app maak je eenmalig een profiel aan, waarna bij de reservering voor D1 en/of voor H1 slechts de gegevens worden gedeeld die voor het evenement noodzakelijk zijn. Vervolgens kan via de website https://cartouche.events.mijnplek.nl de reservering gemaakt worden. Met de app wordt vervolgens de reservering bevestigd.

Naar de wedstrijd. En dan?
Bij aankomst op het complex ligt een lijst klaar met de namen van iedereen die via de app heeft gereserveerd. Je krijgt een bandje speciaal voor de wedstrijd van D1 en speciaal voor de wedstrijd van H1. Tijdens de wedstrijd wordt door onze vriendelijke doch indringende kijkende "field watchers” gekeken of je het juiste bandje hebt om naar D1 of H1 te kijken. Wanneer je niet het juiste bandje hebt mag je dus niet bij het veld staan om naar de wedstrijd te kijken. Natuurlijk vertrouwen we erop dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt maar voor de zekerheid zullen de "field watchers” hier ook op toezien. 

Houd altijd 1,5 meter afstand en spreek elkaar daar ook op aan.

Tot slot
Realiseer je dat om dit mogelijk te maken hierin ongelooflijk veel tijd en energie wordt gestoken door vrijwilligers. Dus hierbij ons dringend verzoek om je aan de regels, tijdsloten en andere richtlijnen te houden. Alleen met vereende krachten kunnen wij dit blijven doen!
Bijlage