DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

21-9 HT3 Opleiding
21-9 Barco overleg
21-9 MB2
22-9 Minicommissie
24-9 Dames 1

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Vacatures

Gezocht! Wedstrijdsecretaris voor de jeugdteams op het veld

Nieuws afbeelding 7-9
Binnen de Jeugdafdeling van Cartouche zijn we op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor het veldhockey van onze D tot en met de A teams. 

Als je het leuk vindt om logistieke puzzels te leggen zijn we op zoek naar jou. Voor elke zaterdag mag je ruim 25 wedstrijden verdelen over onze 5 velden. Je bent dus de logistieke spin in het web en hoe mooi is het dat jij er met je planning voor zorgt dat al die wedstrijden soepel op elkaar aansluiten en op tijd kunnen beginnen. Je werkt in deze rol veel samen met de andere wedstrijdsecretarissen van Cartouche (Jongste jeugd en de senioren) en met de leden van de Jeugdcommissie. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met wedstrijdsecretarissen van ander clubs.

Gemiddeld kost het je ongeveer 2 a 3 uur per week om nieuwe wedstrijden in te plannen en ingeleverde wedstrijdformulieren na te lopen. De functie ziet alleen op het veldhockey dus tijdens het zaalseizoen ben je lekker vrij. De huidige wedstrijdsecretaris is nog gewoon in functie. Dit biedt jou de ideale mogelijkheid om nu in te stappen en met haar mee te lopen om zo alle kneepjes van het vak te leren. Zodat je na de winterstop goed ingewerkt aan deze rol kunt beginnen.

Ben je ge├»nteresseerd in deze functie of wil je meer informatie hebben, neem dan contact op met Matthijs Minderhoud via [email protected].