Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Nieuws

Teamkleding - nieuwe aanpak

Nieuws afbeelding 21-7
Om iedereen er goed uit te laten zien, bieden we samen met onze sponsor SPORT2000 alle teams de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven teamkleding te kopen. 

In de bijlage tref je de catalogus met kleding van The Indian Maharadja, een Cartouche-trainingspak of teamshirt om in te trainen. De eenvoudigere teamtruien, hoody’s staan hier nog niet in maar zijn wel te bestellen. Op alle kleding die teams bij Sport2000 bestellen komt een mooi Cartouche-logo of I Love Hockey Cartouche-logo. 

Als je als team een eigen sponsor hebt, vragen we in plaats van de huidige €350, een vergoeding voor de club van €10 per bedrukking. Als een sponsor 2 logo’s op een kledingstuk wil betaalt hij daarvoor €15. Alle sponsors betalen op Cartouche voor zichtbaarheid op kleding. We vragen dus ook voor deze vorm van sponsoring een bijdrage. De opbrengst wordt ingezet om het breedtehockey verder te ontwikkelen.

Je kunt truien lenen om te passen, en er namen extra op laten drukken. Er is al een teamtrui met Cartouche-logo voor €22,50!
Bijlage