DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

21-9 HT3 Opleiding
21-9 Barco overleg
21-9 MB2
22-9 Minicommissie
24-9 Dames 1

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Teamindelingen

Teamindeling Jongste Jeugd en Jeugd seizoen 2020-2021

14-6

Door het abrupte einde van het huidige hockeyseizoen hebben we met zijn allen al sinds half maart geen wedstrijden meer mogen spelen en hebben we pas sinds een paar weken weer (aangepast) mogen trainen. Ondanks deze beperking hebben de Jongste Jeugd Commissie, de Jeugdcommissie en de Technische Staf (TS) de afgelopen weken hard gewerkt om de teams voor volgend seizoen samen te stellen. Wij moesten dit helaas doen met veel minder informatie dan normaal, maar we hebben hierbij wel zoveel mogelijk het normale proces gevolgd. 

Dit betekent dat we de teams samengesteld hebben op basis van de beschikbare input van de trainers en coaches in combinatie met de eigen observaties en kennis die de lijncoördinatoren en leden van de TS hebben over de kinderen. Zoals eerder al vermeld op de site hebben er dit jaar geen selectietrainingen plaatsgevonden. Alle kinderen zijn dus geplaatst in hun nieuwe team op basis van de beschikbare kennis en informatie en binnen de kaders die we vanuit de Jongste Jeugd-, de Jeugdcommissie en de Technische Staf hanteren om tot een goede en afgewogen indeling te komen.

Iedereen zal de teamindeling anders ervaren. Voor de één is het vooral belangrijk om met zijn of haar vrienden te hockeyen, terwijl de ander een selectieteam als het ultieme doel ziet. Wij begrijpen dat de teamindeling belangrijk is voor alle kinderen en voor ouders. Wij proberen het daarom ook zo zorgvuldig mogelijk te doen en iedereen zoveel mogelijk op zijn of haar niveau in te delen. Met het plaatsen van meer dan 1.100 kinderen in de verschillende teams is het echter onvermijdelijk dat sommigen teleurgesteld zullen zijn. Mocht er na het verwerken van deze teleurstelling toch nog behoefte zijn aan een nadere toelichting op deze plaatsing, dan kan er contact opgenomen worden met de lijnco√∂rdinator van het nieuwe team.

Teamindeling achter de inlog
Je kunt de indeling bekijken door in te loggen op de site met je lidnummer en wachtwoord. De teamindeling staat onder het kopje Club>Document>Teamindeling 2020-2021.

MA1 en JA1
Voor MA1 en JA1 geldt een apart selectieproces. Deze teams trainen in de komende weken nog met een voorlopige selectiegroep. De definitieve teamsamenstelling zal na afloop van deze periode bekend gemaakt worden.

Nog 2 weken trainen met nieuwe team (E- tot en met A-teams)
Vanaf maandag zullen alle teams (E tot en met A) nog 2 weken trainen (vanaf maandag 15 tot met vrijdag 26 juni) in hun nieuwe samenstelling. De kinderen zullen dan trainen op het tijdslot van hun nieuwe team zoals dat is opgenomen in het huidige trainingsschema op de site. Bijvoorbeeld: zit je nu in MC3 en ga je naar MB4, dan train je vanaf 15 juni op het tijdslot van MB4 met de trainer van MB4.

Voor de Jongste Jeugd wordt een beroep gedaan op de ouders om voor de komende twee trainingen, in onderling overleg, een trainer te organiseren. Via de lijncoördinatoren van de Jongste Jeugd zal wel een trainingsopzet worden verspreid, mocht hieraan behoefte zijn.


Wij wensen alle kinderen de komende twee weken veel plezier met hun nieuwe team en hopen elkaar in augustus weer te zien voor een normale voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Namens de afdeling Jeugdhockey
Matthijs Minderhoud
Derek-Jan van Rees
Jair Levie