16 maart 2020 | Van het bestuur

Update 16 maart: tot en met 6 april geen hockeycompetitie in heel Nederland

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken. Naast de wedstrijden zijn ook alle trainingen, oefenpotjes en bijeenkomsten afgelast; het clubhuis blijft t/m 6 april dicht.

Wel stimuleren we natuurlijk dat onze leden individueel aan hun conditie blijven werken. Overleg met je trainer/coach wat je kan doen om in de komende weken fit en verbonden te blijven.

Kijk voor actuele informatie op de KNHB site bij Coronavirus van invloed op hockeycompetitiehttps://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie en mochten er nog vragen zijn en of onduidelijkheden, dan horen wij dit graag via 

Tot slot: het zijn bizarre tijden waarop we nog lang gaan terugkijken. Pas goed op jezelf en je naasten!

Het Bestuur