8 september 2019 | Nieuws

Scheidsrechtersavond 12 september

VOOR ALLE SCHEIDSRECHTERS, COACHES, MANAGERS, TOEKOMSTIG SCHEIDSRECHTERS EN SPELERS.

Aanstaande donderdagavond organiseert de Arbitragecommissie van 19.30 tot 21.00 een informatie avond voor alle geïnteresseerden om alle nieuwe regels die dit seizoen van kracht zijn te bespreken of om vragen te stellen aan ervaren scheidsrechters.

Maar daarnaast leggen we ook graag uit hoe je clubscheidsrechter of CS+-er kunt worden en welke wedstrijden er op Cartouche allemaal kunnen worden gefloten. Dat gaat tot de (reserve) hoofdklasse toe! Een goede scheidsrechter kent niet alleen de regels….. Ambitie? Kom naar deze avond!

We introduceren ook graag de mogelijkheid voor jonge talentvolle scheidsrechters om wat bij te ver-dienen: "Huur een Cartouchescheids”. Ideaal voor mensen die hun beurt liever overdoen aan een ambitieuze scheidsrechter. Zo combineren we een hobby van een jeugd scheidsrechter met de altijd bestaande wens bij de jeugd om wat extra (zak-)geld te verdienen. Interesse? Kom langs!

Iedereen is welkom in het clubhuis, ook ouders en leden die wellicht zelf niet (zo vaak) fluiten. Aan-melden is niet verplicht. Tot volgende week! Ben je per ongeluk verhinderd maar wil je je graag aan-melden als scheidsrechter? Stuur een mail naar [email protected] of app naar 0621812651