Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Van de Arbitragecommissie

15 en 22 mei scheidsrechtersexamen

Nieuws afbeelding 5-5 Deze examenronde is ook voor ouders/vrijwilligers die hun kaart willen halen. Met name ouders van spelers uit de D-, C- en B-leeftijd worden van harte aangemoedigd om zich aan te melden voor het scheidsrechtersexamen. Jullie worden immers ook betrokken bij het fluiten van de wedstrijden van de kinderen.

17 april en 8 mei spelregelavonden
Ter ondersteuning van de online cursus van de KNHB, en voor ge├»nteresseerden die meer over de spelregels willen weten, organiseren we 2 voorbereidingsavonden. Op woensdag 17 april en  8 mei  behandelen we de spelregels, en oefenen we examenvragen in de elftalkamer van 19.30 tot 21.00 uur (aanmelden via [email protected] verplicht vanwege de beperkte ruimte).

Geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail naar: [email protected]. Je ontvangt dan de toegangscodes voor de online cursus van de KNHB, en een uitnodiging met het juiste tijdstip voor het examen.

Wil je meer gaan fluiten?
Heb je al een kaart, en wil je nu echt werk gaan maken van het actief fluiten bij Cartouche? Meld je dan aan via: [email protected]. We helpen je graag op weg!