DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Vacatures

Scouts gezocht

Nieuws afbeelding 10-1
We zoeken scouts voor onafhankelijke en objectieve observatie van de Cartouche-jeugd.

Binnen Cartouche zijn we op zoek naar nieuwe onafhankelijke scouts, die gedurende de 2e seizoenshelft de Jeugdcommissie helpen om de spelers in de Cartouche-jeugd zo goed mogelijk te observeren. Op die manier wil de Jeugdcommissie een zo compleet mogelijk beeld van alle kinderen te krijgen.

Wie zoeken we als scout?
Heb je aantoonbaar verstand van hockey, heb je zelf op (hoog) niveau gespeeld, weet je wat de eisen zijn van het hedendaagse jeugd (top)hockey en kun je dit herkennen in jeugdspelers en -keepers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werkwijze
Je wordt samen met een aantal andere scouts gekoppeld aan een vaste lijn (bijv. Meisjes D) en bekijkt gedurende de rest van dit seizoen meerdere wedstrijden van vooral de breedteteams binnen deze lijn. Je hebt regelmatig overleg met deze groep scouts en de lijncoördinator van die lijn over jullie bevindingen en observaties. 

Doel 
Je oordeel, samen met dat van de collega-scouts, is van belang en geeft een mooie aanvulling op het beeld van de trainers, coaches en coördinatoren uit de Jeugdcommissie. Met deze extra kennis over de kinderen binnen de betreffende lijn kunnen de (lijn)coördinatoren beoordelen welke kinderen eventueel in aanmerking kunnen komen voor een Opleidingsteam en kunnen ze aan het einde van het seizoen de teamindelingen voor het volgende seizoen beter vormgeven.

Om de objectiviteit zoveel mogelijk te borgen kun je als scout niet geplaatst worden op een lijn waar je eigen kind in speelt.

Kick-off en start 
In februari zal er een kick-off plaatsvinden voor alle scouts waarbij we samen met technisch directeur Jair Levie het beleid en verwachtingen van de club rond de inzet van de scouts verder zullen toelichten. Na deze kick-off kun je vanaf zaterdag 9 maart, bij de herstart van het veldseizoen, direct van start als scout.

Heb je interesse? 
Informeer bij Mark-Willem Hofland, voorzitter scout-commissie, op 06-13786725, of reageer meteen via [email protected].