DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Events

Zaalhockeyclinics in de kerstvakantie voor C, D, E, F en Smurfen

Nieuws afbeelding 13-12
Sta jij ook te popelen om deze kerstvakantie te gaan hockeyen? Wil je de beste zaaltechnieken onder de knie krijgen? Kom dan naar de Cartouche Dome in de kerstvakantie. Op 2, 3 en 4 januari organiseren wij daar namelijk een fantastisch zaalhockeykamp. Alle kids van smurf tot C-jeugd zijn welkom, ook als je geen lid bent van Cartouche. Tijdens de clinics leer je de nieuwste trucs, krijg je de beste tips en maak je vooral heel veel plezier met de spelers en de beste trainers van de club!

2 januari Smurfen en F
Op 2 januari verwelkomen wij graag alle F-jes en Smurfen in onze prachtige Dome. 

3 en 4 januari E, D, C
3 en 4 januari is het tweedaagse kamp voor E-jeugd en ouder. Het kost € 90 voor twee dagen inclusief prachtig Cartouche clinic-shirt en duurt van 9.30 uur - 16.00 uur.

Meld je nu aan en betaal via de website!
Cartouche-leden kunnen zich aanmelden door in te loggen op de website en onder het kopje Club > Evenementen een iDeal-betaling te doen. Je kunt je voor maximaal 4 deelnemers tegelijk inschrijven, dat mogen ook intro's zijn van een andere club. Noteer bij opmerkingen dan de naam of namen van de deelnemers.

Vragen?
Als je geen lid bent van Cartouche, maar toch heel graag mee wilt doen, of als je nog andere vragen hebt, kun je een mailtje sturen naar [email protected]

De Dome staat op jullie te wachten, dus meld je snel aan!

Poster in de bijlage.
Bijlage