Nieuws 31 mei 2019 | Nieuws

Ook dit seizoen zijn er natuurlijk weer kampioenen. JC6, JC7, LG-team, HVC, JC2, DVA, Vet B, JB3, Dames 3 en HJ2 zijn al kampioen. Is jouw team ook kampioen geworden? Stuur dan een foto met kort bijschrift naar [email protected].

De vedettes van HJ2 zijn ook kampioen geworden dit seizoen!!

Tot donderdag trim team 2
Tot donderdag trim team 2 is in de Haaglanden 4 trimcompetitie kampioen geworden. Door alle wedstrijden te winnen zijn we al kampioen met nog 2 wedstrijden te gaan. We spelen gemengd hockey met minimaal 5 vrouwen in het veld. We spelen voor de gezelligheid maar ondertussen zijn we nog best fanatiek.

JC6 is kampioen!

JC7
Een gelijkspel was voldoende bij Alecto uit voor het kampioenschap. Maar Jc7 maakte het spannend. We stonden 2-0 achter bij rust, maar na de rust gingen de jongens van Jc7 vol voor het kampioenschap. Na 3-3 wisten we de wedstrijd om te buigen naar een winst van 5-3. Na afloop tijd voor feest. Het team kan terugkijken op een mooi seizoen en het kampioenschap is een mooie beloning voor het harde werken, plezier en kameraadschap.

Dames 3
Ze dachten nog een wedstrijd nodig te hebben, maar zondag bleek de laatst overgebleven concurrent punten te hebben verspeeld en werd Dames 3 opeens al kampioen. Een spontaan feestje volgde (bron: Instagram).

Veteranen B (eindelijk)!
Na een jarenlang abonnement op die vervelende tweede plek kon Veteranen B zich twee wedstrijden voor het einde van de competitie eindelijk (virtueel) kampioen noemen. Dit gebeurde na een zwaar bevochte 1-0 overwinning op Veteranen E. In de week erna werd Ommoord A door de heren van Veteranen B, dit keer spelend in witte kampioenshirts, met 11-0 volledig van de mat gespeeld. Reden genoeg om het kampioenschap nogmaals uitgebreid te vieren...!

LG-team
Onze kanjers van het LG-team werden zaterdag in eigen huis, sterker nog, op hun eigen LG-veld, kampioen! Gefeliciteerd!

HVC
HVC pakte de dubbel dit seizoen. 'Uit'spelend tegen HVD was afgelopen zondag ook de veldtitel een feit.

JC2
Met nog twee wedstrijden te gaan mag JC2 zich kampioen noemen van de eerste klasse poule C. JC2 staat ongeslagen op de eerste plaats. De nr 2 kan nog zes punten halen, maar moet een doelpuntensaldo goedmaken van 27 goals...dat gaat niet meer gebeuren!
Coaches Sietse de Boer en Bas Carpay hebben een puike job geleverd.

Veterinnen A
Zondag is Veterinnen A kampioen geworden. Vorige week met 9 punten los, gelijk spelen tegen de nr. 2 bracht nog geen champagne op het veld. Gisteren hebben wij de Kikkers lekker laten zwemmen (en opgegeten) en zijn we met een 0-5 overwinning kampioen geworden! Volgend jaar spelen wij dus Hoofdklasse! Het is een topteam, met dank aan (gelegenheids) coach Niels Heck en onze trainer Arnoud Troe.

JB3

De jongens van JB3 hebben zaterdag in een spannende wedstrijd tegen nummer twee in de competitie Gouda JB1 het kampioenschap veilig gesteld. Bij rust stond het nog 1-1 en was het kampioenschap nog niet zeker. Echter in de tweede helft wist JB3 twee keer mooi te scoren en belette het Gouda te scoren. Eindstand 3-1 en daarmee zeven punten voor op nummer twee met nog één wedstrijd te gaan. Gefeliciteerd mannen, coach (Jan Cramer) en manager (Albert van Toor)!