Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

26-3 MA1
27-3 Vergadering LG-commissie

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Vacatures

Leuk jeugdteam zkt enthousiaste trainer(s)/begeleider(s)

Nieuws afbeelding 20-10
Cartouche heeft sinds een aantal jaren een groep hockeyers met een lichamelijke beperking (LG-hockeyers) die met veel plezier op zondagmorgen (10.15 -11.15 uur) trainen. Ter uitbreiding van de huidige groep trainers zoeken wij voor het komend seizoen een (senioren) hockeyer of ouder die ongeveer 2x per maand beschikbaar is voor het begeleiden van dit team. 

Het doel van de LG-hockey training is om de basisvaardigheden van hockey aan te leren. Met nadruk op spelplezier en vertrouwen in eigen kunnen. Het accent ligt niet op de beperking. We hanteren de standaard spelregels en hockeytechnieken die, indien nodig, aangepast worden aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de spelers. 

Het team bestaat momenteel uit 14 meiden en jongens in de leeftijd van 7 tot 17 jaar. De oudere en meer ervaren spelers spelen sinds het huidige seizoen in de landelijke LG-competitie.

INTERESSE?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel met Harry Mol (trainer): 06 51108468 of Margreet Bergeren (commissie LG-hockey): 06 53782509.