DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Vacatures

Vacature Voorzitter Jeugd-Events + lid eventsteam

3-5

Cartouche is op zoek naar twee enthousiaste mensen die houden van aanpakken en het leuk vinden de feesten voor de jeugd en het paastoernooi te organiseren.

Als voorzitter ben je er verantwoordelijk voor om huidige A-B-C-D en E feesten te vernieuwen en nog aantrekkelijker te maken. Je hebt een goede samenwerking met de voorzitter van de seniorenevents en wisselt ideeën met elkaar uit. Je inspireert elkaar. Er liggen draaiboeken voor elk feest wat je leven een stuk makkelijker maakt.

Cartouche jeugdevents heeft het initiatief genomen om samen met HGC, GG, HDM en KZ te kijken om gezamenlijk te kijken hoe we de jeugdevents kunnen verbeteren. We willen van elkaar leren en wellicht ontwikkelen we nieuwe events die gezamenlijk worden georganiseerd. Je werkt zo in een team om ervoor te zorgen dat de hockeyfeesten iets worden en blijven waar iedereen naar uitkijkt. Als kers op de taart organiseer je het jaarlijks terugkerende razend populaire paastoernooi op de zaterdag voor Pasen. 


De feesten worden door het hele hockeyseizoen georganiseerd en de werkdruk zal hierdoor verschillen per periode. Een commissievoorzitter ontvangt twee wachtlijstpunten.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

-        Van aanpakken houdt

-        Nieuwe ideeën wil bedenken en door ontwikkelen

-        Anderen kan aansturen

-        Sociaal en communicatief sterk is

-        Het leuk vindt een feestje te bouwen!

 

De tweede persoon versterkt het enthousiaste eventsteam en denkt en werkt met de voorzitter mee om de jeugdevents zo goed mogelijk te laten verlopen.

Enthousiast geworden? Bel voor meer informatie met Edwin de Groot via 06-21253138 of reageer meteen via [email protected]