Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

26-3 MA1
27-3 Vergadering LG-commissie

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.
Nieuws

Aanmelding spelers van buiten Cartouche voor selecties

27-3 Er bestaat voor spelers van buiten Cartouche de mogelijkheid om via de selecties lid te worden van de club. Hiervoor gelden wel een aantal spelregels, die hieronder zijn opgenomen. 
  • Voor het aanmelden en meedoen aan het selectieproces door kinderen die geen lid zijn van Cartouche geldt een speciale aanmeldingsprocedure. 
  • De selectie zal na de reguliere competitie plaatsvinden. De selectiedata worden in mei op de website gepubliceerd. Aanmelding voor de selecties kan via [email protected] onder duidelijke vermelding van: naam, huidige club en team, team waarvoor aangemeld wordt met een duidelijke motivatie. 
  • Alleen als de aanmelding tijdig (uiterlijk 1 mei) is ingediend kan de speler/speelster uitgenodigd worden om mee te doen met de selectietrainingen. De E&O co√∂rdinator is hiervoor verantwoordelijk. Aanmeldingen die binnenkomen na die datum zijn mogelijk voor spelers/speelsters die uitkomen in een Districtsteam of Nederlands team. 
  • Deelname aan selectietrainingen is in beginsel alleen toegestaan voor spelers/speelsters die aantoonbaar het niveau kunnen halen van het betreffende selectieteam van Cartouche. Om dit te bepalen kan de speler/speelster eerst uitgenodigd worden om één of meerdere keren mee te trainen met het betreffende selectieteam teneinde het niveau te bepalen. 
  • Indien blijkt dat de speler/speelster na dit meetrainen het niveau van het selectieteam aankan zal deze speler/speelster uitgenodigd worden voor de selectietrainingen. Vervolgens moet hij of zij kwalitatief tot de top 5 behoren van het desbetreffende eerste team om lid te kunnen worden van Cartouche. 
  • Per lijn kunnen jaarlijks maximaal 2-3 externe kandidaten instromen in het eerste team.
  • Een kind dat niet wordt toegelaten tot de selectie van een eerste team maar wel bij Cartouche wil komen hockeyen, blijft op de wachtlijst staan.