Nieuws 14 februari 2018 | Van het bestuur

Welkom: technisch directeur Jaïr Levie

Cartouche investeert in de functie van een Technisch Directeur. Wij zijn uitermate verheugd dat Jaïr Levie het technisch team van Cartouche gaat versterken komend seizoen als Technisch Directeur in combinatie met de functie van Trainer/Coach van Dames 1. Jaïr gaat een belangrijke rol spelen bij het verder professionaliseren van de jeugdopleiding en de begeleiding van de trainers en coaches.

Wie is Jaïr en welke ervaring brengt hij mee?

Zijn achtergrond is ietwat onorthodox. Jaïr is begonnen als leraar lichamelijke opvoeding en maakte vervolgens een carrièreswitch door aan de slag te gaan bij Maxlead: een Nederlandse Search Engine Marketing Agency waar hij 6 jaar in verschillende functies werkte.

Sinds juli 2015 is sportfanaat Jaïr fulltime werkzaam als Technisch Directeur bij Alecto en verantwoordelijk voor de jeugdopleiding en talentontwikkeling/begeleiding naast zijn rol als Trainer/Coach van Dames 1. In 2017 is hij daarnaast vanuit de KNHB verantwoordelijk gemaakt voor de talentontwikkeling van de topjeugd (categorie 12/13 jaar) in het district Zuid-Holland, doceert hij vanuit het KNHB het programma 'Basisopleidingen en HT2' en is hij hoofdtrainer/coach van het Zuid-Hollands MC team. Jaïr is daarnaast een jaar geleden gestart met het bedrijf The Hockeylab. Hiermee maakt hij aanbod op maat voor spelers die meer of anders willen trainen, maar ook voor trainers en coaches die verder willen in het vak.

Wij zijn zeer enthousiast dat Jaïr de overstap naar Cartouche maakt. Wij willen graag verder investeren in de opleiding en het niveau van de jeugd, zowel voor de selecties als de breedte. Jaïr is de gedreven persoonlijkheid en vakman die Dames 1 verder kan laten groeien en de organisatie op sleeptouw kan nemen, met name voor de verdere professionaliseringsslag die we graag willen in de jeugdopleiding. We heten Jaïr dan ook meer dan van harte welkom en wensen hem zeer veel succes in deze rol!

Bestuur Cartouche