Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

LG Hockey - Scheidsrechter

Leukste team van Cartouche zoekt scheidsrechter(s) (v/m).

Wie wil 4 á 5 keer per seizoen op zaterdag de thuiswedstrijden van het LG-team fluiten? Wij zoeken uitbreiding van het groepje vaste scheidsrechters.
Het LG-team (een gemengd team bestaande uit juniorspelers met een lichamelijke beperking) speelt sinds 2018 in de landelijke LG-competitie. Wij zitten in de 6-tal poule met o.a. Push, Den Bosch en IJsseloever. De thuiswedstrijden worden gespeeld op het “eigen” LG-veld. Er wordt gespeeld volgens de spelregels Parahockey (gebaseerd op de spelregels van de jongste jeugd). Een beetje ervaring als scheidsrechter is gewenst.

Ken je ons niet? Kijk dan op de website onder Hockey – LG hockey en lees meer over het LG-hockey bij Cartouche.

Voor aanmelding of nadere informatie: mail naar [email protected] of bel met Margreet Bergeren (06-53782509).

Terug naar het overzicht