Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Schoonmaakcommissie - Commissie voorzitter

Schoonmaakdata in overleg met andere commissies inplannen, schoonmaakteam per E-mail uitnodigen, reminder sturen indien nodig, schoonmaakdagdeel zelf aanwezig zijn (oa werkzaamheden verdelen en coördineren), na afloop ieders aan-/afwezigheid vastleggen in Lisa). Nauw contact met vrijwilligerscommissie over samenstelling/functioneren schoonmaakteam.

4 keer per jaar organiseren van de 'Cartouche schoonmaak' voor circa 30 leden van het schoonmaakteam (draaiboek aanwezig) + administratieve vastlegging in Lisa. Per schoonmaak 4 uur op Cartouche aanwezig (4x per jaar, data zelf in te plannen) + 4 weken voor- en 1 week na iedere schoonmaak circa 1 uur per week administratie (thuis). Heb je interesse, stuur dan een mail naar [email protected].

Terug naar het overzicht