Vacatures

Cartouche is een prachtige vereniging die er is voor haar leden én door haar leden. Regelmatig zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met hun kennis en expertise en bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven.  

Heb je als lid of ouder van een jeugdlid specifieke interesse in een bepaalde vrijwilligersfunctie of wil je reageren op een van onderstaande vacatures, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Arbitragecommissie - Commissie voorzitter

De scheidsrechterscommissie Cartouche is verantwoordelijk voor alle scheidsrechterszaken binnen de vereniging. Van het opleiden van clubscheidsrechters en het begeleiden van beginnende scheidsrechters (zie bijlage) tot het indelen van scheidsrechters. Maar ook het enthousiasmeren en stimuleren van clubscheidsrechters om te groeien naar CS+ en misschien wel bondsscheidsrechter. De scheidsrechterscommissie is het aanspreekpunt voor scheidsrechters als het gaat om spelregels, opleidingen, kaartnummers en vervangende kaarten. Ook informeert de scheidsrechterscommissie de vereniging over scheidsrechterszaken (bijvoorbeeld via de website of social media).
De huidige commissie bestaat uit twee indelers voor de zaterdag, één voor de zondag, een CS+ coördinator en een broodnodige administratrice en een voorzitter.
Affiniteit met de arbitrage is gewenst, een scheidsrechterskaart is niet verplicht maar ga je natuurlijk wel halen! De tijdsbesteding is gemiddeld twee uren per week.

Terug naar het overzicht