Fietsoptocht.jpg
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Clubhuis en bar

LET OP! Vanaf 1 maart 2020 is het voor leden of ouders van leden niet meer mogelijk om zelf maaltijden te koken. Het bereiden van voedsel op Cartouche is dan alleen nog voorbehouden aan de barmanager, en de vrijwilligers die in het weekend bardienst hebben.

REDEN: Meer teams die gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om op Cartouche te eten en een betere hygiëne.

In het clubhuis kun je voor of na je wedstrijd of training gezellig iets eten of drinken. Leden van Cartouche kunnen ‘s avonds in het clubhuis met elkaar een hapje eten. De ruimtes in het clubhuis kun je reserveren voor bijvoorbeeld een commissievergadering. 

DE BAR

De bar van Cartouche draait volledig op vrijwilligers, er zijn er zo'n driehonderd actief. Barmanager Beer Verhagen zorgt voor de middagopenstelling van het clubhuis, ondersteuning bij extra activiteiten, uitbreiding van het assortiment en professionele ondersteuning van de vrijwilligers. De barvrijwilligers zorgen voor het draaiend houden van de bar, de Barcommissie voor de inkoop en de hygiëne in het clubhuis.

Schema bardiensten doordeweeks seizoen 2019-2020 

Openingstijden

Het clubhuis en de bar zijn tijdens de speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 23.30 uur. Op zaterdag is de bar open van 7.30 tot 19.30 uur, op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. De bar is langer open als er nog extra activiteiten zijn. Het clubhuis mag op vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.

Teameten en Food Challenge

UPDATE 29/9: Als gevolg van de Coronamaatregelen van de overheid zijn de bar en keuken tot nader order dicht. Er kan geen koffie, thee, frisdrank, alcohol of maaltijd genuttigd, besteld of gepakt worden. Dit geldt ook voor vergaderingen.

Van maandag tot en met vrijdag kun je met je team gezellig gezamenlijk eten op Cartouche. De maaltijd wordt bereid door de kok (meestal de barmanager) en wisselt wekelijks. De thema’s voor de maaltijden worden door Cartouche-teams zelf bedacht in de Cartouche Food Challenge. Gedurende het jaar zijn er ook nog seizoensgebonden extra mogelijkheden, zoals partywokken, barbecueën en galadiners.

Klik hier voor meer informatie over teameten en reserveren

Eetschema seizoen 2020-2021 Bijgewerkt tot en met 28 september 2020.

Met menu voor de komende weken is:

MENU (verouderd)

 

 

NIEUW | De BorrelBox

 Als de trainingen weer starten, introduceert Cartouche de BorrelBox. Deze box is speciaal voor teams die na een wedstrijd graag nog even met elkaar gaan borrelen. Dus geen gesjouw meer met happen, je boekt gewoon een Box via de website. Dan staat het op het gewenste moment allemaal voor je klaar bij de bar. De box bevat door jullie gekozen producten voor praktisch de inkoopprijs. 

Waarom?

De Barcommissie is druk bezig de hygiëne in de keuken van de club te verbeteren. Een van de maatregelen is het beperken van de toegang tot de keuken. Alleen degenen die bardienst hebben, mogen achter de bar en in de keuken komen. Omdat dit jullie zou kunnen beperken in jullie gastvrijheid en gezelligheid, bieden we nu deze BorrelBox aan. Zo kunnen we nog beter inspelen op de specifieke eetwensen van de diverse groepen op Cartouche. 

Wat zit er in de BorrelBox?

De inhoud is flexibel binnen een kernassortiment en we zijn nog bezig met het samenstellen daarvan. Op basis van jullie aanbevelingen bepalen we de inhoud. Goede tips die we al hebben gehad zijn bijvoorbeeld: tacochips met Gooise dip, snoeptomaatjes, pastasalade en hartige taart. Heb je zelf nog suggesties, borrelhappen die volgens jou niet mogen ontbreken in de BorrelBox, laat hetons dan weten voor 6 april.

 

Gebruik van het clubhuis

Voor commissievergaderingen kun je gebruik maken van een van de kamers: de Opkamer, de Commissiekamer, de Oudbouw en de Elftalkamer. Wil je hiervan gebruik maken, dan kun je dit aanvragen per e-mail via [email protected].

Faciliteiten

Toiletten vind je in het clubhuis en bij de kleedkamers.

AED aanwezig aan de rechterkant van de bar.

Icepacks vind je in de vrieskast in de serre.

EHBO-doos staat achter de bar.

Indeling clubhuis

Beneden zijn drie ruimtes: de Oudbouw met daarin de barruimte, de Opkamer en de Serre. Boven zijn verschillende kamers: de Elftalkamer, de Commissiekamer, de materiaalkamer, de fysiokamer en de kast met gevonden voorwerpen.

Ontvangsttafel

Op zaterdagen staat de ontvangsttafel binnen in de Oudbouw of buiten voor de ingang. Dit is de plek waar bezoekende clubs zich melden en uitgelegd krijgen waar ze moeten zijn. De wedstrijdinformatie is ook te vinden in het wedstrijdschema 

 Gezonde Sportkantine

In ons clubhuis hebben we aandacht voor een gezonde leefomgeving voor kinderen. We hebben daarom voldoende 'gezonde keuzes' in het assortiment. De gezonde keuzes zijn goed in het zicht en zijn aantrekkelijk geprijsd. Je kunt in het weekend altijd fruit op de balie vinden. Ook hebben we popcorn en gezonde broodjes in het assortiment. We frituren (zo min mogelijk) in vloeibaar vet.

Bij ons dus ook geen high energy sportdrank of energydrankjes maar voldoende keuze in laagcalorische dranken. Aan ons terras is een watertap te vinden, water om je bidon te vullen is dus altijd beschikbaar.


We werken met de 'Richtlijnen Gezondere Kantines' van het Voedingscentrum en zijn ingeschreven bij Team Fit