Clubhuis

In het clubhuis kun je voor of na je wedstrijd of training gezellig iets eten of drinken. Leden van Cartouche kunnen ‘s avonds in het clubhuis met elkaar een hapje eten. De ruimtes kun je reserveren voor bijvoorbeeld een commissievergadering.

Openingstijden

Het clubhuis en de bar zijn tijdens de speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 23.30 uur. Op zaterdag is de bar open van 7.30 tot 19.30 uur, op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. De bar is langer open als er nog extra activiteiten zijn. Het clubhuis mag op vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.

Gebruik van het clubhuis

Voor commissievergaderingen kun je gebruik maken van een van de kamers: de Opkamer, de Commissiekamer, de Oudbouw en de Elftalkamer. Wil je hiervan gebruik maken, dan kun je dit aanvragen per e-mail via [email protected].

Faciliteiten

  • Toiletten vind je in het clubhuis en bij de kleedkamers.
  • AED aanwezig aan de rechterkant van de bar.
  • Icepacks vind je in de vrieskast in de serre.
  • EHBO-doos staat achter de bar.

Indeling clubhuis

Beneden zijn drie ruimtes: de Oudbouw met daarin de barruimte, de Opkamer en de Serre. Boven zijn verschillende kamers: de Elftalkamer, de Commissiekamer, de materiaalkamer, de fysiokamer en de kast met gevonden voorwerpen.

Ontvangsttafel

Op zaterdagen staat de ontvangsttafel binnen in de Oudbouw of buiten voor de ingang. Dit is de plek waar bezoekende clubs zich melden en uitgelegd krijgen waar ze moeten zijn.