DSC_0812.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Verslagen

Nog geen verslagen.

Sponsoracties

OnzeClubwinkel sponsort Cartouche
1-7-2020|Met OnzeClubwinkel kan je Cartouche sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost. Je doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.
10% korting op alle hockeyaankopen
21-7-2020|Cartouche-leden krijgen het gehele jaar door 10% korting bij SPORT2000 Voorburg op alle hockeyaankopen (uitgezonderd het tenue en niet op afgeprijsde artikelen). 
Volvo Clubbonus
21-7-2020|Cartouche heeft sinds dit seizoen een partnership met Volvo Niham. Cartouche ontvangt hierdoor een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo aan een lid, dan wel ouder/verzorger van een lid van Cartouche.
Tot € 120 korting op je rijbewijs
1-9-2020|Kun jij niet wachten om je autorijbewijs, bromfietsrijbewijs of motorrijbewijs te halen, maar wil je op een vakkundige en professionele manier begeleid worden? Kies voor Verkeersschool van Dien en stap samen met een van onze ervaren instructeurs in de auto, op de motor of op een bromfiets. Of je nu je autorijbewijs wilt halen en daarbij ook theoriekennis op wilt doen, of je na je 16e verjaardag toe wilt gaan werken naar je scooterrijbewijs, wij van verkeersschool van Dien staan voor je klaar.

Al Cartouche-lid ontvang je 75 EUR korting op theoriepakket en bovendien je eerste rijles gratis. In totaal maar liefst EUR 120 korting.