DSC_0808.JPG
 

Hoofdsponsor

Zoeken

Sponsoren

Verslagen

Clubhuis en bar

Eetschema seizoen 2019-2020 (bijgewerkt tot 7 oktober 2019)

In het clubhuis kun je voor of na je wedstrijd of training gezellig iets eten of drinken. Leden van Cartouche kunnen in het clubhuis ook met elkaar een hapje eten, bijvoorbeeld na de training. Er zijn aparte ruimtes te reserveren; dat zijn de opkamer, de serre, de overloop en de elftalkamer. Hier kan met een commissie worden vergaderd.

De bar
De bar van Cartouche draait volledig op vrijwilligers. Er zijn er zo'n 300 actief. Barmanager Beer Verhagen zorgt voor de middagopenstelling van het clubhuis, ondersteuning bij extra activiteiten, uitbreiding van het assortiment en professionele ondersteuning van de vrijwilligers. De barcommissie zorgt voor het draaiend houden van de bar, de inkoop en de hygiëne in het clubhuis. 

Schema bardiensten doordeweeks seizoen 2019-2020

Gebruik van het clubhuis
Er zijn teams die op een vaste trainingsdag gezamenlijk eten, hieronder staan daarvoor de voorwaarden en kan je ook de algemene voorwaarden voor het gebruik van het clubhuis vinden.
Wil je gebruik maken van het clubhuis, dan kun je dit aanvragen per mail.
Gedurende het jaar zijn er diverse seizoensgebonden extra mogelijkheden, zoals partywokken, bbq'en en galadiners.

Openingstijden 

Het clubhuis is tijdens de speelperiodes doordeweeks doorgaans open van 16.00 tot uiterlijk 23.30 uur. Op zaterdag is de bar open van 7.30 tot 19.30 uur, op zondag van 9.00 tot 19.00 uur. De bar is langer open als er nog extra activiteiten zijn. Het clubhuis mag op vrijdag en zaterdag tot uiterlijk 01.00 uur open zijn.

Faciliteiten
Toiletten vind je in het clubhuis en bij de kleedkamers.
AED aanwezig aan de rechterkant van de bar.
Icepacks vind je in de vrieskast in de serre.
EHBO-doos staat achter de bar.

Hoe zit het clubhuis in elkaar
Beneden zijn naast de barruimte twee aparte ruimtes: de opkamer en de serre. Boven zijn verschillende kamers: de elftalkamer, de materiaalkamer, de fysiokamer en de kast met gevonden voorwerpen.

Ontvangsttafel
Op wedstrijddagen staat de ontvangsttafel binnen in de barruimte of buiten voor de ingang. Dit is de plek waar bezoekende clubs zich melden en uitgelegd krijgen waar ze moeten zijn.

Ons clubhuis is een Gezonde Sportkantine
In ons clubhuis hebben we aandacht voor een gezonde leefomgeving voor kinderen. We hebben daarom voldoende 'Gezonde keuzes' in het assortiment. De Gezonde keuzes zijn goed in het zicht en hebben een aantrekkelijke prijs. Je kunt in het weekend altijd fruit en Sportgroenten op de balie vinden. Ook hebben we bruine tosti’s, popcorn en gezonde broodjes in het assortiment. Bij ons dus geen high energy sportdrank of energydrankjes maar voldoende keuze in laagcalorische dranken bijvoorbeeld muntthee en een klein flesje Sisi. We frituren (zo min mogelijk) in vloeibaar vet.

Binnen de club zijn ambassadeurs aanwezig die de Gezonde Voeding promoten. Wij zijn trots dat Cartouche in 2016 een aanmoedingscertificaat heeft ontvangen: "Goed op weg naar een Gezonde Sportkantine”. Aan ons terras is een watertap te vinden. Dus water om je bidon te vullen is altijd beschikbaar.

We werken met de 'Richtlijnen Gezondere Kantines' van het Voedingscentrum en zijn ingeschreven bij Team:Fit.