DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws afbeelding
Nieuws
10-4

Datum opzeggen seniorleden: voor 1 mei 2017

Ben je seniorlid, veteraan/veterin, trimlid of senior zwerflid en je wil het lidmaatschap voor het seizoen 2017-2018 beëindigen vergeet dan niet om voor  1 mei 2017  een mailtje te sturen naar [email protected] met de reden van de opzegging. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.   Selectieteamspelers/-speelsters hebben de mogelijkheid om het lidmaatschap onder v

Lees verder

Nieuws afbeelding
Bardiensten door-de-weeks
19-9

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2016-2017

Ook doordeweeks is het heel gezellig op de club, met dank aan alle teams die de avonddiensten draaien achter de bar. In de bijlage nogmaals het schema voor dit seizoen.

De barcommissie


Lees verder

Van het Secretariaat
Apr
24

Secretariaat in de meivakantie gesloten

Het secretariaat in het clubhuis is tijdens de meivakantie gesloten van maandag 24 april t/m zondag 7 mei 2017. Wel bereikbaar via [email protected] .
 


Lees verder

Van de Arbitragecommissie
Apr
22

64 C-spelers geslaagd voor scheidsrechtersexamen!

Donderdagavond deden deelnemers uit 6 teams examen. 64 nieuwe scheidsrechters, wat een uitzonderlijk goed resultaat! Voor 10 mei verwachten we ongeveer hetzelfde  aantal deelnemers van de overige 4 C-teams. Er is nog plaats voor anderen (ouders/vrijwilligers) die examen willen doen. Meld je aan bij de arbitragecommissie op [email protected] .
Lees verder

 
Vacatures
Apr
22

Gezocht: schrijver Cartouche Nieuwsbrief

Zo’n 3 tot 4 keer per jaar informeer je onze leden via een nieuwsbrief (en soms met een ‘special’) over evenementen, wedstrijden, TD’s en ander nieuws. Je hebt hiervoor contact met het bestuurslid Events en PR (dat je alle informatie aanlevert).

Heb jij een vlotte pen waarmee je de input op een beknopte en aantrekkelijke manier én foutloos kunt herschrijven? E

Lees verder

Slagroomtoernooi
Apr
22

Slagroomtoernooi bijna vol, doet jouw team ook mee?

Meisjes C- en jongens D-teams, schrijf je nog snel in voor de laatste plekken op het slagroomtoernooi. Nog 2 meisjes C-teams en 1 jongens D-team kunnen zich inschrijven. Voor meisjes D en jongens C is het toernooi al helemaal volgeboekt.

Meer informatie op de pagina Events en toernooien .


Lees verder

Nieuws afbeelding
Vacatures
Apr
19

Enthousiaste Barcommissarissen gezocht!

De barcommissie is op zoek naar een aantal enthousiaste barcommissarissen (BC’s) die leiding kunnen geven aan één van de 24 barteams van Cartouche op de zaterdag of zondag.  
Cartouche kent in totaal 24 barteams die gezamenlijk, elk zo’n 10 keer per jaar, verantwoordelijk zijn voor het runnen van de horecafaciliteiten op de zaterdag en de zondag. De diensten zijn v

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Apr
17

Voorburgs Dagblad en Cartouche gaan partnership aan

Hockeyvereniging Cartouche en het Voorburgs Dagblad hebben een partnership afgesloten. Dit betekent dat de grootste sportvereniging van Leidschendam-Voorburg met zo’n 2000 leden en het Voorburgs Dagblad in publicitair opzicht nauw gaan samenwerken.
,,Dit geldt voor de vereniging, de businessclub van Cartouche en onze redactie’’, zegt eindredacteur/journalist Bart Bakker. ,,Er zijn

Lees verder

Nieuws
Apr
13

Belangrijke data voor de trainingen van de jeugd in de komende periode.

Hieronder staan de (belangrijke) data voor de Jeugd in de komende periode.
Let op!  Voor de topteams kunnen andere trainingsdagen gelden. Deze teams worden door hun coaches/managers ingelicht indien afwijkend.
Vrijdag 14 april: Clubhuis gesloten. Vrijdag 14 t/m maandag 17 april: Paasweekend, geen training, geen competitie
Zaterdag 22 t/m zondag 30

Lees verder

Nieuws
Apr
10

Trainingsdagen E-jeugd volgend seizoen

De trainingsdagen van de E-jeugd verschuiven mogelijk in het volgend seizoen naar de maandag 16 -18 uur en woensdagmiddag 15 - 17 uur. Dit i.v.m. een betere verdeling over de velden en daardoor een betere bezettingsgraad. Ook de mogelijk betere beschikbaarheid van trainers speelt een rol.
Dit is een vooraankondiging. Het is dus totaal nog niet zeker. Toch menen wij dit vr

Lees verder

Nieuws afbeelding
Vacatures
Apr
10

Vacature: wie helpt ons met een beplantingsplan voor het sportpark

We zoeken een vrijwilliger met groene vingers, die ons kan helpen met nadenken over al het groen en de beplanting op sportpark Duivesteyn. Een groen hart heb je natuurlijk al, maar wil je ook meedenken over hoe we de groene ruimte tussen de velden kunnen inrichten op een manier die mooi, duurzaam, onderhoudsarm en kidsproof is?

Archief
Cartouche

Lees verder

Nieuws afbeelding
Vacatures
Apr
10

Gezocht: bestuurslid/organisatietalent met gevoel voor (online) communicatie, tevens feestliefhebber

We zoeken een nieuw bestuurslid dat het leuk vindt deze diverse taak op zich te nemen. Als bestuurslid Events/PR houd je je bezig met de diverse events (toernooien, TD’s, jeugd- en seniorenfeesten). Samen met verschillende commissies ben je voortdurend op zoek naar hoe de huidige evenementen nog beter en leuker kunnen en kijk je waar ruimte is voor nieuwe initiatieven.
Vooral meede

Lees verder

Eerder nieuws