DSC_0812.JPG
 

Wedstrijdschema

Overig
Trimmers Di1 - Hudito
20:30
Thuis
Dames
DVA di - Krimpen DDA
10:00 - Riverdale
Thuis
Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten
 
 
Nieuws
20-2

Gek op hockey? Ziggo biedt wekelijks uitkomst!

Vanaf de start van de tweede helft van het seizoen, op 26 februari, komt Ziggo Sport in samenwerking met HHcv, Eyecons en de KNHB met een wekelijks samenvattingsprogramma van de Hoofdklasse hockeycompetitie. In het programma wordt teruggekeken op de gespeelde ronde uit zowel de dames als de heren Hoofdklasse hockeycompetitie.


Lees verder

Van het Secretariaat
12-12

Secretariaat in het clubhuis tijdens de winterperiode gesloten

In de winterperiode is het secretariaat in het clubhuis gesloten van 12 december 2016 t/m 5 maart 2017. Wel bereikbaar via secretariaat@hc-cartouche.nl .


Lees verder

Van het bestuur
Feb
19

Sonja Thomann stopt eind van het seizoen bij Heren 1

Aan het eind van dit seizoen stopt Sonja Thomann als coach van Heren 1. Na vier seizoenen komt een einde aan de succesvolle samenwerking. Onder leiding van Sonja heeft Heren 1 een sterke ontwikkeling doorgemaakt van een beginnende Overgangsklasser naar een team dat meespeelt in de top van deze poule. Op dit moment staat Heren 1 op de tweede plek in de overgangsklasse, een plek die rec

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Feb
12

Galerij der zaalkampioenen

JB3, Heren 3, JB5, MB2, JA4, Dames 2, JC5, JD2, Dames 3, MC6, MD5, MD12, MD1, JD12 en JB2 zijn zaalkampioen. Gefeliciteerd! Is jouw team ook zaalkampioen? Stuur een foto, eventueel met een korte tekst, naar webmaster@hc-cartouche.nl . (Foto's zijn alleen te zien op de website.)


Het was even onduidelijk of we nou wel of niet kampioen waren, we zijn gelijk geƫin

Lees verder

 
Nieuws afbeelding
Slagroomtoernooi
Feb
1

Inschrijving geopend voor het RABO Slagroomtoernooi voor D- en C-teams!

Jouw team doet toch ook mee aan het jaarlijkse Rabo Cartouche Slagroomtoernooi, een recreatief, gezellig en sportief toernooi voor jongens- en meisjesteams uit de 2e, 3e, 4e en 5e klasse?
Het C-toernooi is op zaterdag 24 juni, het D-toernooi op zondag 25 juni. We hebben beide dagen plaats voor 24 teams.

Kosten voor deelname bedragen EUR 160 per team van maximaal 1

Lees verder

Nieuws
Jan
31

Trainingen en clubhuis gedurende de voorjaarsvakantie

Hoi iedereen
De veldtrainingen voor alle niet selectieteams starten na de voorjaarsvakantie op maandag 6 maart. In de voorjaarsvakantie, 27 februari t/m 4 maart, zijn er geen trainingen voor de jeugdteams. Clubhuis is 's middags gesloten en  's avonds na 20.00 uur geopend. Vanaf 20 t/m 24 februari is het mogelijk om op de normale trainingstijd te trainen, maar dat is da

Lees verder

Vacatures
Dec
14

Selecteurs/scouts voor onafhankelijke, objectieve selectie en beoordeling jeugd gezocht

Heb je aantoonbaar verstand van hockey, heb je zelf op hoog niveau gespeeld, weet je wat de eisen zijn van het hedendaagse tophockey en kun je dit herkennen in spelers en keepers? We zijn op zoek naar het nieuw op te richten team van onafhankelijke selecteurs die gedurende het jaar de selectie- en opleidingsspelers en -keepers blijvend en onafhankelijk beoordelen. Daarnaast zullen zij

Lees verder

Nieuws afbeelding
Nieuws
Okt
17

Partywokken met je hele team!

Vanaf nu kunnen jullie weer in het clubhuis met het hele team (max. 18 personen) aan tafel je maaltijd bereiden. Supergezellig aan een lange tafel, muziekje aan en zelf je eten naar eigen smaak samenstellen, dat is partywokken in het kort. Leuk voor na de zaal-/ balkentraining!

Partywokken kan in eerste instantie tot aan de winterstop in de oudbouw, maar wordt bij succes welli

Lees verder

Nieuws afbeelding
Bardiensten door-de-weeks
Sep
19

Bardiensten door-de-weeks seizoen 2016-2017

Ook doordeweeks is het heel gezellig op de club, met dank aan alle teams die de avonddiensten draaien achter de bar. In de bijlage nogmaals het schema voor dit seizoen.

De barcommissie


Lees verder

Eerder nieuws